Fotoreportaj

Accident aviatic Nazarcea-Constanţa. Ce nu s-a spus despre teribila prăbuşire a avionului MIG 21 Lancer. Detalii înfricoşătoare (galerie foto+video)

Accidentul care a avut loc ieri, în apropiere de Nazarcea, judeţul Constanţa, a fost şi va mai fi multă vreme de acum încolo subiect de presă, de anchete şi investigaţii.
 
Chiar dacă pilotul s-a catapultat şi a scăpat cu viaţă lucrurile nu se termină deloc aici.

Pentru că ancheta este un dificilă fiind necesară ascultarea de înregistrări, dar şi de audieri de martori ancheta va dura cel puţin un an de acum încolo până se vor prezenta concluziile finale.

Unele preliminare se vor da publicităţii oricând: în câteva zile sau în câteva săptămâni.

Numai că până acum nimeni nu a spus două lucruri: avionul era cât pe ce să ia foc şi numai intervenţia operativă a pompierilor a făcut ca epava să nu fie cuprinsă de flăcări, iar din fotografiile noastre de la locul prăbuşirii aeronavei se văd urmele de început de incendiu şi că MIG-ul era cât pe ce să cadă, în traiectoria sa chiar pe un radar al aeroportului Mihail Kogălniceanu.

Radarul de care vorbim se afla chiar lângă locul în care s-a prăbuşit avionul.

Şi pentru că tot spuneam că ancheta este una de durată şi se vor utiliza, pentru elucidare toate forţele umane şi logistice, trebuie să spunem că şi astăzi, un elicopter militar supraveghea şi probabil chiar filma zona în care a avut loc teribilul accident.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.