Fotoreportaj Explozia preţurilor. Cum au profitat comercianţii de deschiderea noului an şcolar

Ieri a sunat primul clopoţel al noului an şcolar, 2016-2017. Evident, emoţiile i-au copleşit pe elevii care s-au reîntors în bănci după o vacanţă de aproximativ două luni, dar şi pe micuţii care abia au intrat în clasa întâi. Cu toate acestea, întâlnirea şi revederea cu cadrele didactice au stârnit nu numai momente de emoţie, ci au însemnat şi o adevărată pregătire. Fie că acum au devenit elevi, fie că au mai trecut pragul şcolii, copiii nu au sosit în sălile de clasă cu mâinile goale, ci cu buchete de flori în mână.
 
Astfel, agitaţia a început încă de aseară în toate florăriile din municipiul Constanţa. Ca de fiecare dată în preajma începutului de an şcolar, florăresele au mărit preţurile, astfel că trei crizanteme costau ieri 15 lei la tarabele din zona Gării din Constanţa. Cel mai ieftin buchet valora 10 lei în acelaşi loc. Vânzătoarele de flori au pregătit şi oferte speciale cu această ocazie. Astfel, un buchet de flori la ghiveci costa ieri peste 15 lei. Sigur, cei cu dare de mână au plătit pentru un buchet de flori şi 50 de lei.
 
Astăzi, într-un fotoreportaj marca ZIUA de Constanţa, vă prezentăm mai multe imagini care surprind agitaţia din florării.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum să găsești o florărie online non-stop în Constanța

16 May 2023 1154

Dispar tarabele cu flori din zona Casei de Cultură?

09 Mar 2016 5243

Crăciunița sau Steaua Crăciunului, floarea sărbătorilor de iarnă

21 Dec 2015 3939