Fotoreportaj

Fotoreportaj. Luminile Portului Tomis. De la Nisa, Monte Carlo sau Monaco, la „Golful Delfinilor“ (galerie foto+video)


În orașe precum Nisa, Monte Carlo sau Monaco, portul este locul unde te plimbi, mănânci și petreci seri de vacanță de neuitat...în orașul Constanța, Portul Turistic Tomis, sau Portul de ambarcațiuni mici, cum i se mai spune, îți oferă toate acestea, plus cea mai mare bogăție etnică, culturală și...culinară!
 
Yachturile luxoase si ambarcatiunile cu vele, ce se mișcă alene sub unduirile apei, oferă o priveliște exclusivistă, dinspre terasele și restaurantele cochete, care servesc preparate pescaresti proaspete, pregătite cu multă inspirație.
 
Constanța este cel mai bogat oraș din punct de vedere etnic din România, iar portul turistic arată clar influența acestor etnii, prin restaurantele de o mare diversitate, așezate la marginea falezei.
 
Aerul unic, sărat și aromat al Mării Negre, îți amintește de vremurile trecute, când în Portul Tomis se făcea negoț cu mirodenii, piei de animale, cărbune sau pește...
 
Portul Turistic Tomis se află în centrul istoric al orașului Constanța. A fost construit în 1958, în fostul Golf al Delfinilor. Pe timpul verii, golful din portul Tomis este încă vizitat de grupuri de delfini...

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Flagrant! Trafic de droguri în Portul Turistic Tomis. Mascaţii au găsit pe jos mii de euro

15 Nov 2018 837