Fotoreportaj Pas cu pas, spre renașterea Cazinoului din Constanța

  • Cazinoul continuă să renască, pas cu pas, câte puțin, în fiecare zi, grandioasele sale elemente de decor fiind readuse la viață rând pe rând, de specialiști de înaltă pregătire.
  • Lucrările de reabilitare și restaurare au fost adjudecate de asocierea Aedificia Carpaţi (lider de asociere), SC Remon Proiect SRL, SC Profesional Construct Proiectare SRL şi Tehnoinstal SRL, poriectul fiind realizat de compania Remon Proiect, în primele luni de la deschiderea oficială a lucrărilor.
  • În Galeria Foto puteți accesa imaginile din timpul lucrărilor la Cazino.
 
Cu fiecare zi ce trece, Cazinoul din Constanța renaște, tăcut, dar sigur, sub privirile atente și cunoscătoare ale profesioniștilor veniți să întreprindă acest vast proiect.
 
Pas cu pas, fiecare detaliu arhitectural este investigat cu privire la starea în care se află, salvat, restaurat ori re-creat cu fidelitate, iar aceste mici bijuterii vin să îmbrace somptuos maiestuosul monument de la mal de mare.


 
Lucrările de reabilitare și restaurare au fost adjudecate de asocierea Aedificia Carpaţi (lider de asociere), SC Remon Proiect SRL, SC Profesional Construct Proiectare SRL şi Tehnoinstal SRL, poriectul fiind realizat de compania Remon Proiect, în primele luni de la deschiderea oficială a lucrărilor.
 
În prezent, investigațiile efectuate pe parcursul desfășurării acestor lucrări au scos la iveală gradul de afectare a structurii de rezistență a Cazinoului.
 
Cu toate acestea, Cazinoul continuă să renască, pas cu pas, câte puțin, în fiecare zi, grandioasele sale elemente de decor fiind readuse la viață rând pe rând, de specialiști de înaltă pregătire.
 


Acum, elementele arhitecturale ce par din bezea dulce și albă ca spuma valurilor ce înconjoară Cazinoul se pregătesc să îmbrace magnificul monument.
 


Spectaculoasele imagini din timpul lucrărilor de la Cazino vorbesc de la sine atât cu privire la bucuria arhitecturală pe care monumentul o va aduce privirilor, odată redeschis publicului, dar și despre gradul de implicare și dedicarea echipelor de specialiști.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cazinoul din Constanța, „prizonierul“ licitațiilor?!
Interviu în exclusivitate cu ing Petre Badea, dir. Aedificia Carpați – „Întreaga structură de rezistență este compromisă“. Cât mai durează lucrările (FOTO+VIDEO)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 706

Vestea bună de la Cazino Constanța! (GALERIE FOTO)

23 Sep 2022 1095

Instanța a rămas în pronunțare, în procesul pentru simbolurile stațiunii Mamaia! (DOCUMENT)

22 Sep 2022 656

De ce este pokerul văzut ca un joc pentru bărbați?

29 Aug 2022 510

Cele mai frumoase momente ale Cazinoului Constanța, de la abandon! Ziua din care Cazinoul ne-a lăsat să vedem că renaște (FOTO-VIDEO)

20 Aug 2022 1609

Septimiu Bourceanu - „Cazinoul din Constanța va rivaliza, sigur, cu cele mai frumoase clădiri monument din Europa“

19 Aug 2022 1882

Fotoreportaj Surpriza de la Cazino Constanța!

19 Aug 2022 5791

Oficial Ministrul Dezvoltării vine mâine la Cazinoul din Constanța! Ce spune Prefectura Constanța

18 Aug 2022 879

Se împlinesc 87 de ani de la inaugurarea Casinoului din Mamaia

15 Aug 2022 1195

Se împlinesc mâine 88 de ani de la inaugurarea unui emblematic monument de pe Faleza Constanța! Știți care?

14 Aug 2022 1279

Prestige Hotel & Resort SRL, controlată de Gilberto Bivona, administratorul Cazinoului din Mamaia, cere să intre în insolvență

12 Aug 2022 929

Vrei să dai bacșiș la cazinou? Ia-te după modelul din Vegas

10 Aug 2022 684

Constanța Ave Maria- un eveniment unic pe malul Mării Negre susținut de Corul Madrigal și Marius Manole. Cum se va face accesul la concerte

03 Aug 2022 2678

A semnat Ordinul de începere a lucrărilor la Cazino Fostul ministru Ion Ștefan – „Și generațiile tinere merită un astfel de simbol readus la viață“ (FOTO)

03 Aug 2022 962

Ultimele tendințe ale sectorului de jocuri de noroc online

02 Aug 2022 635