Fotoreportaj Păsările au pus stăpânire pe parcurile şi locurile de joacă din Constanţa. V-aţi lăsa copiii pe aceste tobogane?

Ciorile care au împânzit municipiul Constanţa distrug oraşul şi nervii locuitorilor. Gălăgia provocată de aceste înaripate nu este singura problemă. Păsările au pus stăpânire şi pe parcurile municipiului, şi pe locurile de joacă, proaspăt amenajate de Primăria Constanţa.
 
Din cuiburile din copaci, dar şi din zbor, aceste păsări umplu de mizerie oraşul. Dejecţiile lor mânjesc clădirile, maşinile, dar şi locurile de joacă.
 
Iată că o plimbare prin parcul de la Gara Constanţa se transformă într-o adevărată aventură pentru părinţii şi bunicii care îşi însoţesc copii la joacă. Chiar dacă au la dispoziţie un loc de joacă nou-nouţ, cu leagăne şi tobogane, micuţii nu sunt lăsaţi de părinţii şi bunicii grijulii să le folosească, din cauza mizeriei produse de păsări. În această situaţie, oare Primăria nu ar trebui să găsească o soluţie astfel încât cei mici să aibă parte de spaţii curate în aer liber?
 

Fotografii realizate de Gelu Strâmboaia

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotoreportaj Spectacol pe cerul Constanței. Mii de ciori prevestesc vremea rea (galerie foto+video)

10 Jan 2017 4206

Ce a apărut pe pagina de Facebook a monseniorului Ieronim Iacob - „Peisajul şi păsările m-au dus cu gândul la filmul lui Hitchcock“

11 Oct 2016 3172

ANSVSA LIDL retrage un aliment de la consum. Iată de ce furnizorul recheamă produsul (document)

26 Apr 2016 4917

Casa Tradiţiilor Boiereşti, exclusivitate pe seva de mesteacăn Magazinul cu produse româneşti ce face senzaţie în Constanţa

07 Apr 2016 7315

Știripesurse.ro Stenograme incendiare din dosarul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun

15 Feb 2016 2656

Ecuisine.ro Paste spirale gratinate

10 Jan 2015 2610