​Fotoreportaj Ruină sportivă. Terenurile bazei „Triunghi“ din Constanţa au fost înghiţite de bălării

Baza sportivă „Triunghi“ din Constanţa a ajuns o ruină. Neîngrijite, terenurile nu se mai zăresc dintre bălării.

Cine nu ştie că, odată, acolo exista, printre altele, un teren de fotbal, pe care se pregătea şi susţinea meciuri amicale chiar şi FC Farul, nu-şi dă seama ce este acum acea porţiune de teren plină de buruieni cât casa, cu două porţi (sau ce a mai rămas din ele) la capete.

„La Triunghi, este lada de gunoi a cartierului“, spunea, la finele anului trecut, Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“.

De parcă nu era de ajuns cum arată baza acum, este o aventură şi să ajungi la „complex“. Ai toate şansele să te rătăceşti pe drumeagurile învecinate, asta dacă ai curaj să te aventurezi pe ele.

Consiliul Local Constanţa şi-a exprimat intenţia de a prelua, pe lângă alte baze sportive din municipiu, şi „Triunghiul“, dar, deocamdată, nu a apărut o decizie guvernamentală în acest sens, mai durează. Iar complexul continuă să arate jalnic.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța solicită Guvernului dreptul de administrare pentru patru baze sportive din oraș. Ce planuri au cu ele? (documente)

22 Nov 2021 2217

La propunerea aleșilor locali USR PLUS, cinci baze sportive vor fi preluate de Primăria Constanța pentru reabilitare

16 Jan 2021 2543

Constănţeanul supărat „Terenurile de sport sunt oglinda stării de spirit a locuitorilor. Vegetaţia face ca tribunele să pară una cu terenul!“

10 Aug 2019 2169

Decebal Făgădău şi Consiliul Local Municipal îşi încearcă norocul şi cu Viorica Dăncilă Complexul Sportiv „Badea Cârţan“ şi Baza Sportivă „Triunghi“ revin în actualitate

15 Mar 2018 3706

Semnalul de alarmă al lui Andrei Szemerjai „La Badea Cârţan e o bombă ecologică, la Triunghi - lada de gunoi a cartierului”

19 Dec 2016 17175

Revista presei locale

29 Feb 2016 2849