Șase accidente în doar câteva ore în județul Constanța. Carosabilul, acoperit cu polei și zăpadă. Mai multe persoane au fost rănite (fotoreportaj+video)

Vremea a pus probleme astăzi în tot județul Constanța. Carosabilul a fost acoperit pe mai multe drumuri din județ cu zăpadă și polei iar accidentele nu au întârziat să apară.
 
Primul eveniment rutier a avut loc pe raza localităţii Lazu, în dreptul unei treceri de pietoni. Două maşini au fost implicate în eveniment. O maşină cu numere de înmatriculare în Bulgaria este serios avariată.
 
Se pare că autoturismul marca Opel ar fi oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate, moment în care, autoturismul Mercedes a intrat în coliziune cu maşina oprită.
 
Potrivit informaţilor, o femeie, pasager în autoturismul Opel, a fost rănită în urma impactului. Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.
 
Traficul în zonă a fost îngreunat până la finalizarea cercetărilor.
 
Câteva ore mai târziu un accident rutier a avut loc pe drumul judeţean DJ 391, între localităţile Cobadin şi Negreşti.
 
Potrivit SAJ Constanţa, victimele sunt conştiente. Una dintre persoane prezintă traumatism cranio-cerebral, însă a refuzat transportul la spital iar cea de-a doua persoană prezintă traumatism la coloană. Cea din urmă a fost transportată la spitalul judeţean.
 
Maşina implicată în eveniment aparţine DSVSA Constanţa.

Un alt eveniment rutier a avut loc pe DN22 în apropiere de Mihai Viteazu. Potrivit IPJ Constanţa, în jurul orei 10.55, un bărbat, de 60 ani, a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanța către Tulcea, iar în zona km 243, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu o autocisternă neîncărcată, condusă de un bărbat, de 51 de ani, din sens opus.  În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului.
 
Aproximativ o oră mai tâzriu, un TIR înmatriculat în Bulgaria a ajuns în câmp după ce a derapat pe carosabilul îngheţat, între localităţile Moviliţa şi Techirghiol. Traficul în zonă a fost îngreunat.

 
Un alt eveniment rutier a avut loc între Movilița și Techirghiol unde un autoturism şi o autoutilitară s-au lovit frontal. În urma impactului vehiculele au ajuns în afara părţii carosabile. Două persoane au fost rănite.
 
Potrivit SAJ Constanţa, cele două victime au fost transportate la spital. Este vorba despre o persoană cu traumatism la membrul inferior şi traumatism toracic şi o persoană cu traumatism craniofacial.
  
Nu în ultimul rând,. la data de 20 martie a.c., polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 38, în afara localității Comana.
 
Potrivit IPJ Constanța, din primele informații un bărbat, de 35 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Negru Vodă către municipiul Constanța, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum-în dreptul km 27+ 500, a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.
 
A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 376

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 256

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1791

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 659

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 765

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5196

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1935

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6231

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 548

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 549

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 245

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 253

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2932

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 336

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5256