Fotoreportaj

Ziua Constanței. Treceți batalioane prin fața primarului. Forțe militare și polițienești la defilare. Mesajul surpriză al edilului (galerie foto+video)


Ieri, a fost Ziua Constanței. Și dacă tot a fost s-a și stabilit să se facă o mare defilare. 

Așa că s-a blocat circulația, s-a creat haos în municipiu și s-a dat ordinul: vrem o paradă impresionantă.

Și toată lumea s-a conformat.

Iar la parada care a început undeva în jurul orei 16.00 au participat peste două mii de elevi, liceeni, studenți, sportivi, militari, inclusiv jandarmi călare, militari britanici și americani din Baza de la Mihail Kogălniceanu.

Convoiul a a plecat de la Sala Sporturilor și a ajuns în Piața Ovidiu.

Timp în care șoferii dar și călătorii din mijloacele de transport în comun au strâns din dinți și au adresat ce au considerat de cuviință organizatorilor.
Iar prin fața celor mari treceau detașamente de la IPJ, Jandarmerie, Pompieri, forțele navale, Academiei Navale Mircea cel Bătrân, Școlii de Maiștri Militari de Marină, la care se adaugă muzica militară a Forțelor Navale.

Impresionat de măreția evenimentului primarul municipiului ne-a transmis și un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța, pe care îl redăm integral, poate-poate o mai primi ceva aprecieri peste cele 15 care erau la momentul redactării acestui material.
 
Dragi constănțeni,


Marea noastră familie îmbracă astăzi haine de sărbătoare.
De Sfinții Împărați Constantin și Elena, orașul nostru își celebrează ziua. Haideti să ne amintim că suntem binecuvântați să trăim într-un oraș minunat, plin de oameni frumoși. Constanţa este un oraș pe care îl iubim și respectăm.
Astăzi, le suntem recunoscători înaintașilor și privim cu încredere și speranță spre viitor, pentru ca împreună să ne bucurăm de orașul nostru. Să ne implicăm în comunitatea noastră și să facem Constanța mai frumoasă și mai curată, asemenea inimilor copiilor noștri.
La mulți ani, Constanța! La mulți ani, constănțeni!

Cu respect,
Decebal Făgădău
Primarul municipiului Constanța.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanta

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Constantin Nite

22 May, 2018 12:50

Ceva mai fals nu poate exista in expunerea domnului primar !A fost o data un oras frumos Constanta ! Actualmente a ajuns o mizerie de oras pentru ca a incaput pe mana unor aventurieri care se ocupa de cu totul altceva decat de gospodaria orasului ! Ia-si propune domnului primar sa i-a ca model orasul Bihor ! Ma ofer sa-l consiliez gratiz !

Nedelcu Mihaela

22 May, 2018 07:33

LA MULȚI ANI, Constanța! Cum și când o să facă acest edil orașul nostru mai frumos mai curat, mai... uscat, că în fiecare zi arată mai prăbușit, gresia proastă de pe carosabil e pasibilă să genereze accidente tragice, zona Peninsulă, unde ruinele fac parte din peisaj, dar drumul spre primărie nu trece pe-aici!!...Niciodată acest frumos oraș - port nu a arătat mai jalnic! Doar constat, pt. că nu conving pe nimeni să aibă atitudine! Păcat, măi, edililor, că nu aveți, mare păcat!!...

Articole asemanatoare

Cu o lună înainte de sărbătoarea oraşului Primăria Constanţa habar nu are de ce buget este nevoie pentru organizarea evenimentului

12 Apr 2019 522

#citeşteDobrogea Cartea dedicată ctitorului Palatului Arhiepiscopal şi al Mănăstirii Dervent, de azi, în Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanţa

25 Feb 2019 822

#citeșteDobrogea „Enescu s-ar fi supărat tare rău, promițând că nu va mai călca prin Constanța niciodată“. Lucrări din Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanța

08 Feb 2019 885

Sondaj de opinie Constănțenii sunt de părere că în perioada sărbătorilor de iarnă se cumpără mâncare în exces

07 Jan 2019 345

Sondaj de opinie Pe o scară de la 1 la 5, ce notă aţi da Primăriei Constanţa pentru activitatea din 2018?

07 Jan 2019 845

#citeşteDobrogea 12 decembrie 1878 - o dată istorică pentru Constanţa. Lucrări din Biblioteca virtuală ZIUA de Constanţa

12 Dec 2018 720

info-sud-est.ro 10 clădiri mai vechi ca țara. Moștenirea arhitecturală a Constanței (FOTOREPORTAJ)

03 Dec 2018 893

Constanța. Oamenii Centenarului Adrian V. Rădulescu, Gheorghe Hagi și Simona Halep

29 Nov 2018 2630

Monumentul „Memorialul Eroilor”, dezvelit la Cumpăna

28 Nov 2018 842

„Dobrogea. Schiță geografică-istorică“, de astăzi, în Biblioteca Virtuală

23 Nov 2018 533

„Dobrogea. Schiţă geografică-istorică“

23 Nov 2018 790

Tuzla cea de acum un secol şi legendele sale

06 Nov 2018 2993

File din istoria Constanţei (III) Povestea Falezei Cazinoului, un fost bulevard al oraşului (I)

23 Oct 2018 2212

„Probleme tehnice deosebite“ Produsul folosit la Pasajul Cumpenei lasă de dorit. Ce a spus directorul Confort Urban (galerie foto + video)

12 Oct 2018 2518

Interviu online cu Tudorel Dogaru Poliția Locală Constanța va avea un număr de telefon scurt

15 Sep 2018 5221