Berbecii vor avea o noapte... aventuroasă

6.jpgBERBEC

Dacă prima jumătate a zilei nu are evenimente notabile pentru Berbeci, spre seară lucrurile se schimbă dramatic. Luna intră în semnul lor şi le dă nativilor un plus de energie - deci au chef de ieşit, de întâlniri cu prietenii. Aproape sigur va urma o noapte plină de aventură!

TAUR

Pentru Tauri, ziua de astăzi stă sub semnul romantismului şi al armoniei. Nativii sunt foarte relaxaţi, iubitori, darnici - cel puţin până după-amiază. Totuşi, este cazul să fie ceva mai atenţi cu cine sunt darnici: nu de alta, dar unii ar putea să încerce să profite de pe urma lor. Pot să se bazeze pe intuiţie astăzi, deoarece îi ajută să facă alegerile cele mai bune.

GEMENI

Gemenii au ocazia să-şi pună în valoare talentul de actori astăzi. Ştiu exact ce şi cum trebuie să spună pentru a avea câştig de cauză în afaceri sau în relaţia de cuplu. Şarmul lor poate fi însă o armă cu două tăişuri - dacă nu-şi vor îndeplini promisiunile, cuvintele spuse se vor întoarce împotriva lor şi asta chiar foarte rapid.

RAC

Nişte „înţepături" cu un coleg de serviciu le vor strica cheful Racilor astăzi. Chiar dacă este vorba de o remarcă neimportantă, sensibilii nativi se vor simţi lezaţi în orgoliu. Înainte de a transforma acest simplu incident într-o dramă, e cazul să asculte de sfatul unui prieten care îi va ajuta să pună lucrurile într-o lumină ceva mai obiectivă.

LEU

Leilor li se pregătesc lucruri bune, dar ar trebui să aibă puţină răbdare - adică încă vreo două-trei zile. Până atunci, e cazul să-şi păstreze optimismul chiar dacă, la prima vedere, li se pare că toată lumea conspiră împotriva lor. De fapt, de vină pentru această stare a lor este doar oboseala acumulată. Ceva mai multă odihnă nu le-ar strica.

FECIOARA

Fecioarele au ocazia să semneze azi un contract, să ajungă la o înţelegere foarte avantajoasă cu nişte potenţiali colaboratori. Nu e cazul să irosească această şansă pentru că, de mâine, lucrurile s-ar putea complica. De aceea este bine să pună cât mai multe lucruri în ordine de astăzi, ca nu aibă bătăi de cap zilele următoare.

BALANŢA

Balanţele primesc astăzi un ajutor neaşteptat din partea unei persoane foarte apropiate. Cel mai probabil este vorba despre nişte bani sau despre un obiect de care aveau mare nevoie. În schimb, pe plan sentimental, lucrurile sunt, în continuare, destul de complicate, iar orice tentativă de a le clarifica nu va face decât să producă mai mult haos.

SCORPION

Linişte, pace, armonie, senzualitate - asta aduce ziua de astăzi Scorpionilor. Sentimentele nativilor vor fi mai profunde şi, dacă vor reuşi să-şi stăpânească dorinţa de a-l domina pe celălalt, vor avea ocazia să-şi consolideze relaţia de dragoste. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie stabilă, partenerul ar putea avea o realizare.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt pe val astăzi, iar lucrul acesta se vede cu ochiul liber! Pur şi simplu prezenţa lor nu poate fi ignorată, iar energia imensă de care dau dovadă parcă reuşeşte să atragă ca un magnet tot ce îşi doresc, fie că este vorba despre o cucerire amoroasă, un contract avantajos sau orice alt fel de premiu. Totuşi, în dorinţa lor de a fi primii ar putea călca pe cineva pe bombeu, deci atenţie!

CAPRICORN

Relaţia cu cei din familie va fi cam dificilă pentru Capricorni şi ar fi de dorit să nu dea curs pornirilor impulsive. În schimb, relaţia cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea nativilor în toate proiectele. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care le vor da posibilitatea de a se relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele lor.

VĂRSĂTOR

Cei născuţi în semnul Vărsătorului, nu ar trebui să se lase doborâţi de problemele cotidiene! Ar trebui să încerce să se relaxeze, pentru că, dacă îşi fac griji mai mult decât este cazul, nu vor rezolva nimic. Trebuie să gândească pozitiv, pentru că aşa pot descoperi unele soluţii viabile pentru viitor. O ieşire cu prietenii apropiaţi le va prinde foarte bine!

PEŞTI

Peştii sunt agitaţi, neliniştiţi şi nu prea au stare pentru ceea ce şi-au propus să facă azi. Pe cât posibil, ar trebui să nu se implice în controverse inutile cu şefii. Dacă pleacă la drum, sunt posibile nişte întârzieri, aşa că e cazul să îşi ia o marjă de eroare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 695

Handbal Victorie în deplasare cu Potaissa Turda și CSM Constanța s-a calificat în sferturile Cupei României

20 Mar 2024 884

Sondaje de opinie Peste 70% dintre participanții la sondaj nu cred că România va adera la Schengen și pe cale terestră în 2024!

21 Jan 2024 1062

BTA 38% dintre bulgarii dintr-un studiu global sunt pesimişti faţă de 2024, alţi 18% - optimişti

01 Jan 2024 732

CSM Constanța „Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial

02 Dec 2023 1101

Tenis de masă CSM Constanța s-a calificat în sferturile ETTU EuroCup Women

16 Nov 2023 835

Baschetbalistele de la CSM Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României (GALERIE FOTO)

07 Oct 2023 1005

Gânduri frumoase pentru elevi Bogdan Huțucă, deputat PNL - „Educația este cea mai bună trambulină spre o carieră de succes"!

11 Sep 2023 730

Liga a 4-a Constanța 2023/2024 Fotbalist nigerian la Viitorul Cobadin. Transferat și un jucător care a evoluat în Germania (GALERIE FOTO)

16 Aug 2023 3563

Tenis de masă Medalie pentru fetele de la LPS „Nicolae Rotaru“ la Naționalele de juniori Under-13

15 May 2023 1819

Horoscop Este rost de câștiguri importante la debutul acestei săptămâni

10 Apr 2023 1324

Reuven Azar, Ambasador al Israelului în România – „Considerăm că orașul Constanța poate deveni un hub în Marea Neagră”

30 Mar 2023 1137

Eliza Samara a rămas cu o victorie uriașă la Singapore, contra campioanei olimpice, și cu un alt meci memorabil, cu Margaryta Pesotska

16 Mar 2023 1704

Fotbalistele de la Farul Constanța s-au calificat în sferturile Cupei României

13 Mar 2023 1409

#ConstanțaEsteBine 7.03.2023 Matematica lunii martie

07 Mar 2023 1364