Leii au astăzi motive să sărbătorească!

6.jpgBERBEC

Tensiunile care au marcat ultimele zile se mai domolesc astăzi pentru Berbeci. De fapt, şi ei sunt mai puţin războinici decât în alte dăţi, mai puţin tentaţi să forţeze nota. Asta nu înseamnă totuşi că au rezolvat toate conflictele - urmează însă o perioadă de „armistiţiu", în care pot să-şi tragă sufletul şi să-şi pună ordine în gânduri.

TAUR

Dacă dimineaţa aceasta ar putea sta sub semnul unei agitaţii puţin productive pentru Tauri, în a doua parte a zilei, lucrurile se liniştesc. Pot să primească sau să dea un răspuns într-o chestiune care priveşte viitorul lor financiar - mai ales că au foarte mult pragmatism dar şi intuiţia îi ajută. Atenţie însă la sănătate, deoarece sunt predispuşi la excese alimentare!

GEMENI

Dacă sunt nemulţumiţi de felul în care arată viaţa lor în acest moment, Gemenii ar trebui să-şi amintească astăzi de faptul că se putea şi mai rău. În fond, ei ar trebui să ştie mai bine ca oricine că nimic nu este bătut în cuie pentru totdeauna. Iar greutăţile pe care le înfruntă ar trebui să le vadă exact aşa cum sunt: nişte provocări!

RAC

Chiar în momentul în care credeau că le-au văzut pe toate, Racii ar trebui să se aştepte la încă o surpriză, încă o răsturnare de situaţie. Experienţa acumulată în ultima perioadă le va fi de mare folos pentru a gestiona noul curs al evenimentelor. În loc să se plângă şi să intre în panică, mai bine se gândesc la o soluţie.

LEU

De felul lor, Leii nu prea au nevoie de un motiv anume pentru a face o petrecere - cheful lor de viaţă este, de obicei, de ajuns! Ei bine, dar astăzi chiar au ce să sărbătorească. Vorbim despre o reuşită pe care o aşteaptă de ceva vreme, fie în ceea ce priveşte cariera (cel mai probabil) sau în viaţa lor personală. Ar putea să se gândească deja pe cine vor să invite la petrecere!

FECIOARĂ

Fecioarele culeg roadele unor proiecte la care au lucrat intens de ceva vreme încoace. Vorbim aici de concretizări, progres, lucruri care se pun în mişcare în direcţia dorită... cu toate acestea unii dintre nativi ar putea resimţi o stare de frustrare. Din păcate însă, vor trebui să accepte ritmul, oarecum lent pentru ei, în care se desfăşoară lucrurile.

BALANŢĂ

Pe de o parte, se poate spune că Saturn aflat în zodia lor le creează, în continuare, ceva bătăi de cap Balanţelor. Dar probabil că nativii deja s-au învăţat cu întârzierile şi conflictele pe care trebuie să le rezolve. Pe de altă parte, au învăţat nişte lecţii importante pentru dezvoltarea lor ca indivizi. Au acum ocazia să le pună în practică - cu mare succes!

SCORPION

Pentru Scorpioni urmează o zi foarte bună pentru orice fel de parteneriate. Fie că vorbim de căsnicie sau de afaceri, nativii au toate premisele să aibă de câştigat de pe urma spiritului de „echipă". Optimismul lor este astfel justificat - dar, totuşi, ar trebui să-l tempereze puţin şi să dea dovadă de mai mult spirit practic.

SĂGETĂTOR

Bani, stabilitate, linişte în casă - de asta au astăzi parte Săgetătorii. Se poate spune deci că nu au de ce să se plângă. Totuşi, nativii se simt cam neliniştiţi, parcă ar avea chef de ceva nou. De fapt, probabil că mulţi dintre ei nu se împacă prea bine cu ideea de linişte şi rutină - ar fi bine să-şi găsească ceva constructiv de făcut!

CAPRICORN

Capricornii pot să-şi ia o pauză de la grijile zilnice astăzi. Le-au pus pe toate la punct, şi, pe cât posibil, ar fi bine să petreacă mai mult timp în aer liber, făcând nişte lucruri care să-i relaxeze. O plimbare, o partidă de volei sau de fotbal ar fi nişte idei excelente acum!

VĂRSĂTOR

Configuraţia astrală de astăzi îi debusolează puţin pe Vărsători. Adică, pe de o parte, au inspiraţie, sunt într-o conjunctură favorabilă şi chiar simt că pot să realizeze ceva constructiv acum. Atâta tot că nu prea ştiu cum sau nu au chef, sunt împrăştiaţi şi certăreţi. Au nevoie de mai multă concentrare.

PEŞTI

Intrarea Lunii în zodia Taurului aduce un nou val de energii benefice pentru Peşti. Cel mai probabil, acestea se vor concretiza la locul de muncă, unde primesc aprecieri pentru munca depusă. De asemenea, putem vorbi şi despre o evoluţie favorabilă pe plan sentimental, o discuţie clarificatoare, care le dă aripi nativilor!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 378

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 464

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 557

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 498

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 692

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 545

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 533

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 483

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 434

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 726

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 588

Firme Constanța Adunare Generală a Asociaților și modificări în contextul decesului unui asociat la Lex Trans SRL

27 Feb 2024 568

Firme Constanța Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA, convocați în adunare generală. Ordinea de zi a ședinței, completată la cererea Damen Holding BV

26 Feb 2024 917

Firme Constanța Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

24 Feb 2024 717

Firme Constanța Acționarii Brise Grains SA, convocați în AGA și AGEA, vor decide desfiinţarea punctului de lucru din Bucureşti, Gara Herăstrău

22 Feb 2024 586