Săgetătorilor le stă bine cu drumul

9.jpgBERBEC

În cele din urmă, putem da Berbecilor nişte veşti bune - au scăpat de „blestemul" opoziţiei Uranus-Saturn, care le-a dat destul de multe bătăi de cap vara aceasta. Cel mai probabil, asta se va manifesta ca un sentiment de uşurare - nu se mai simt îngrădiţi sau presaţi de evenimente sau de persoanele din jur. Pot să se manifeste neîngrădiţi - lucru de-a dreptul eliberator!

TAUR

Ziua Taurilor ar trebui să fie de la foarte bună în sus! Vorbim despre bani, stabilitate, clarificări, lucruri care se pun în mişcare, senzaţia că tot ce a fost mai greu a trecut. Au deci toate motivele să sărbătorească - poate ar fi cazul să sune nişte prieteni şi să se pregătească de musafiri!

GEMENI

Gemenii s-ar putea simţi oarecum prinşi la mijloc astăzi, iar de vină sunt mai puţin alte persoane sau evenimente din exterior cât un perfecţionism împins spre extrem din partea lor. E adevărat, simţul detaliului este un lucru folositor, însă, în unele cazuri, te împiedică să vezi pădurea din cauza copacilor. Iar Gemenii chiar au nevoie să se concentreze pe imaginea de ansamblu acum!

RAC

Puţină obiectivitate nu le-ar strica Racilor astăzi. Prea au tendinţa să ia lucrurile personal şi să se victimizeze. Teatralismul lor nu va face decât să le scoată din sărite chiar şi pe cele mai apropiate şi răbdătoare persoane din viaţa lor. Şi, în cazul acesta, s-ar putea lăsa cu nişte discuţii foarte tensionate, de care chiar nu au nevoie.

LEU

Leii ar trebui să-şi amintească astăzi de faptul că o prietenie adevărată se bazează şi pe reciprocitate. Este, deci, momentul să-şi arate recunoştinţa faţă de acea persoană care le-a fost alături în clipele în care au avut mare nevoie de sprijin. Spre exemplu, ar putea să pună mâna pe telefon şi să o contacteze, să o invite la o ieşire în oraş sau chiar să-i ia un cadou. Gestul lor va fi cu siguranţă apreciat.

FECIOARĂ

Fecioarele ar trebui să ignore astăzi orice împunsături venite din partea unei persoane răutăcioase. Nu, nu are dreptate, de data asta este vorba doar de puţină invidie. Ar trebui să se concentreze pe nou-găsitul lor respect de sine. Pot să se uite în oglindă şi să-şi repete de câteva ori „Chiar merit tot ce este mai bun".

BALANŢĂ

O dispută cu un şef le-ar putea strica puţin dimineaţa Balanţelor. Ce trebuie să-şi amintească nativii dacă vor să aibă câştig de cauză - diplomaţia. Doar au fler de avocat! „Vorba dulce mult aduce" ar trebui să fie fraza zilei pentru Balanţe.

SCORPION

Talentul de strategi al Scorpionilor le va fi de mare ajutor astăzi, dar şi în zilele ce urmează. Este o perioadă în care ar trebui să-şi ţină cărţile la piept şi să nu spună tuturor ce intenţii au. Până la urmă, pentru a asigura reuşita unui plan este nevoie să rămâi în faţa potenţialilor adversari.

SĂGETĂTOR

„Călătorului îi şade bine cu drumul" - mai ales dacă respectivul este născut în zodia Săgetătorului! Arcaşii au chef de ducă, de explorare şi nu ar trebui să aştepte să le treacă. Călătoriile, fie pentru vacanţă, fie în interes de serviciu le aduc beneficii, ocazii nesperate în calea lor. Deci, drum bun!

CAPRICORN

Capricornii ar trebui să-şi calce astăzi pe orgoliu dacă au de purtat o discuţie în contradictoriu cu o persoană din familie sau un prieten apropiat. Asta şi pentru că interlocutorul nu dă semne că ar fi dispus să cedeze nici măcar un pic. Însă, nativii nu vor regreta gestul lor. Într-un final, răsplata va fi pe măsura efortului depus.

VĂRSĂTOR

O zi bună îi aşteaptă pe Vărsători, în primul rând pe plan material. Le vine recompensa pentru un proiect în care au investit mult timp şi efort. De fapt, dacă stau să se gândească mai bine, chiar este cazul să ia o pauză şi să se bucure de această răsplată. Cea mai bună idee ar fi o ieşire în compania prietenilor.

PEŞTI

Peştii au chef de distracţie astăzi, să se deconecteze total de la problemele de zi cu zi. Aşa că este momentul să-şi termine treaba cât mai repede, să sune pe aceia a căror companie o doresc - poate prieteni, poate persoana iubită şi să iasă în lume. Dacă este vorba despre o ieşire mai lungă, de câteva zile, cu atât mai bine!


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Blestem emis de Irineu, Mitropolitul Olteniei. Ce pățesc preoții sau credincioșii care îl încalcă

11 Jan 2023 2072

Cartea zilei Șase cocori stacojii - Elizabeth Lim

10 Jun 2022 1161

ÎPS Teodosie, despre blestemul preoţesc. „Când am venit în Dobrogea, am făcut o slujbă pentru ridicarea blestemelor puse de preoţi“

08 Jun 2022 11368

11 martie. Cinci evenimente care au marcat omenirea de-a lungul vremii

12 Mar 2021 1882

Învățământul profesional dual, între deziderate și ce se poate la Constanța

23 Feb 2021 2640

ÎPS Teodosie la adresa lui Iohannis „Este ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmaţii“

17 Apr 2020 7647

Memoriu întocmit de angajații și colaboratorii Teatrului de Stat Constanţa. Ce îi nemulțumește

20 Feb 2019 2277

„Probleme tehnice deosebite“ Produsul folosit la Pasajul Cumpenei lasă de dorit. Ce a spus directorul Confort Urban (galerie foto + video)

12 Oct 2018 4822

Lumea Poeziilor Adrian Păunescu – Spune-mi ceva

21 May 2016 3630

Revista presei locale

03 Nov 2015 3292

Patron constănţean Coincidențe, BLESTEM sau INDOLENȚĂ criminală? TREI incendii, ACELAŞI acţionar

01 Nov 2015 3836

Banc Vrăji de nedesfăcut

25 May 2015 2646

Săgetător - 23.02.2015 – 01.03.2015

23 Feb 2015 2136

Horoscop AstroCafe, sãptãmâna - 26.01.2015 – 01.02.2015

25 Jan 2015 4118

Berbec 26.01.2015 – 01.02.2015

25 Jan 2015 2473