A fost emis acord de mediu pentru proiectul firmei U.C.G. Construcții Ecologice. Este vizată o carieră de piatră în satul Culmea


Firma U.C.G. Construcții Ecologice SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului acord de mediu pentru proiectul „Construcţii  şi  instalaţii  aferente exploatare piatră naturală“,  propus a fi amplasat în oraşul oraşul Ovidiu, satul Culmea, intravilan, trup independent, număr cadastral 110626,  judetul Constanţa.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra deciziei de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul: „Construcţii  şi  instalaţii aferente exploatare  piatră  naturală“. Proiectul Acordului de Mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 9.00 – 16.00. Observaţiile şi contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, județul Constanța.
 
Reamintim că anul trecut, U.C.G. Construcții Ecologice SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța Raportul de Mediu pentru Planul Urbanistic Zonal în vederea reglementării urbaniste a zonei situate în orașul Ovidiu, satul Culmea, trup independent intravilan NC 110626. În acest sens, a prezentat proiectul „Exploatare de piatră naturală (carieră) împreună cu spații conexe necesare acestei funcțiuni (platforme betonate, cântar, birouri, spații expunere, anexe); funcțiuni cu condiționări: locuințe individuale/colective, alimentație publică și sport (recreere, servicii medicale, ferme agrozootehnice, exploatare/ procesare piscicolă)“.
 

U.C.G. Construcţii Ecologice SRL, în datele Registrului Comerţului 
 

Înmatriculată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gore Gheorghe este asociat unic și administrator al societății care de ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariați și o cifră de afaceri de zero lei a declarat o pierdere de 1.585 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 203.145 lei și o pierdere de 6.856 lei.
 
Citeşte şi:  
 

Exploatare carieră de piatră naturală în satul Culmea. Proiectul, prezentat la APM Constanța de U.C.G. Construcții Ecologice

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța. Contract de aproape un milion de euro Confort Urban SRL a bătut palma cu afacerișii Uda și Ștefan de la U.C.G. Construcţii Ecologice SRL (DOCUMENT)

25 Sep 2023 2299

Exploatare carieră de piatră naturală în satul Culmea. Proiectul, prezentat la APM Constanța de U.C.G. Construcții Ecologice

11 Jun 2019 3876