Imobiliare

A fost solicitat acord de mediu Case de vacanță, ridicate de Actual Concept Management în Mamaia Nord

SC Actual Concept Management SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru o investiție imobiliară.
 
În acest sens, societatea a prezentat la Agenția de Mediu proiectul „Construire case de vacanță în regim cuplat P+1e - terasă circulabilă, piscină, sistematizare pe verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Investiția imobiliară va fi amplasată în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada T1-T2, FN, bl. 29, parcela A 200/32/3.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 - 13.00. De asemenea, cei interesați pot depune eventuale sugestii și observații.
 
Actual Concept Management SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înmatriculată în anul 2016, Actual Concept Management SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Vuscan Roxana-Jeni este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2016, Actual Concept Management SRL a avut un angajat, o cifră de afaceri de 530.300 de lei și un profit de 462.107 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: doi salariați, cifră de afaceri de 585.231 de lei și profit de 680.150 de lei.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.