A solicitat acord de mediu Clinică medicală nouă în municipiul Constanța, înființată de Opremi Medfarm SRL din Craiova


Opremi Medfarm SRL va investi într-o clinică medicală, care va fi situată în municipiul Constanța, pe strada Intrarea Pasajului, nr. 7, lot 1.
 
În acest sens, firma a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Construire  clinică  medicală, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului din municipiul Constanta, strada Unirii și la sediul titularului Opremi Medfarm SRL, cu adresa în municipiul Craiova,  județul Dolj. Observațiile publicului se primesc, zilnic, la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 
Reamintim că pe data de 16 septembrie 2019, firma a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 3312, care constă în „Construire clinică medicală, împrejmuire teren și organizare de șantier“. În luna august 2017, Opremi Medfarm SRL și Romtextil SA au solicitat acord de mediu de la APM Constanța în vederea demarării proiectului „PUZ pentru zona delimitată de strada Pasajului, bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul I.C. Brătianu“. Suprafața terenului studiat este de 9.847,71 mp. Pe acest teren, cei doi beneficiari intenționează să ridice un spital privat. Obiectivul este situat în apropierea nodului de circulație cu legătură spre ieșirea din oraș spre vest, spre zona centrală, spre cartierele din sudul orașului, zona industrială și spre stațiunea Mamaia. Teritoriul se învecinează astfel: la nord cu bulevardul Aurel Vlaicu și o stație de alimentare cu carburanți la autovehicule; la sud cu bulevardul l.C. Bratianu; la est cu bulevardul Aurel Vlaicu și cu locuințe individuale; la vest cu strada Pasajului și cimitir uman. Potrivit documentației, terenul care generează PUZ-ul se află în zona de reglementare ZVR 1A, adică spații verzi cu acces limitat, parcuri, grădini publice, scuaruri și fâșii plantate publice. Prin PUZ, beneficiarul dorește să completeze lista serviciilor cu cele pentru sănătate, reglementând modul de construire corespunzător. Investiția propusă (spital privat) răspunde cerințelor investitorului. Principala categorie de intervenție va fi legată de reglementarea funcțiunilor pentru o suprafață de circa 10.585 mp, crearea condițiilor de amplasare a funcțiunilor principale și secundare, reglementarea condițiilor de amplasare și a regimului de înălțime.
 

Despre Opremi Medfarm SRL
 

Firma a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în municipiul Craiova. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din zece părți sociale. Firma este controlată de Marian Ruslan Oprescu, ce deține 10% din capitalul social, și Mircea Gabriel Victor Oprescu -  90% din capitalul social. Administratorul societății este Marian Ruslan Oprescu. Opremi Medfarm SRL desfășoară activități de comerț cu ridicata al produselor farmaceutice. În anul fiscal 2017, societatea cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri de 8.147.565 lei și un profit de 1.020.072 lei. Situația pentru anul fiscal 2018 - societatea cu 12 salariați a declarat o cifră de afaceri pe 7.399.825 și un profit de 736.146 lei.
 
Citește și:
 
Clinică medicală în Constanța. Investitor, o firmă din Craiova

Un nou spital privat în Constanța. Cine sunt investitorii și ce au solicitat de la APM (document)

SC Opremi Medfarm SRL și SC Romtextil SA investesc într-un spital privat pe bulevardul Aurel Vlaicu (document)


 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clinică medicală în Constanţa. Investitor, o firmă din Craiova

17 Sep 2019 3458

Un nou spital privat în Constanţa. Cine sunt investitorii şi ce au solicitat de la APM (document)

02 Aug 2017 8038

SC Opremi Medfarm SRL şi SC Romtextil SA investesc într-un spital privat pe bulevardul Aurel Vlaicu (document)

16 Jan 2017 6387