Act de urbanism Davinci Luxury SRL ridică un imobil de trei etaje în Constanța. Ce funcțiuni va avea

  • Davinci Luxury SRL intenționează să ridice o clădire cu apartamente colective mici și spațiu pentru activități medicale
 
Davinci Luxury SRL a obținut de la Primăria Constanța un document de urbanism pentru ridicarea unei clădiri de 3 etaje pe strada General Manu din municipiu.
 
Mai exact, prin CU 3408 din data de 9 noiembrie 2021, Davinci Luxury SRL intenționează să ridice o clădire cu apartamente colective mici și spațiu pentru activități medicale – cabinet medicale cu regim de înălțime de S+D+P+M+3etaje. Clădirea ar urma să fie amplasată pe strada General Manu nr. 60. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Amintim că pe data de 17 februarie, Primăria Municipiului Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 742 - „Construire clădire apartamente colective mici şi spaţiu pentru activităţi medicale - cabinete medicale, în regim de înălţime de S+D+P+M+3etaje“.
 

Despre Davinci Luxury SRL

 
Cu sediul social în municipiul Constanţa, societatea Davinci Luxury SRL a fost fondată în anul 2016. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Mina Adrian, cu 10% din capitalul social, şi Mina Oana-Maria, cu 35% din capitalul social. Asociat persoană juridică este Spotlight SRL cu 55%. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de asistenţă stomatologică, este Mina Oana-Maria. În anul 2020, firma a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 1.599.080 lei, cu un profit de 453.650 lei.
 
Conform Confidas.ro, Adrian Mina mai este asociat în firmele Davinci Dental Clinic SRL, Davinci Premium SRL, Dental Boutique SRL, Spotlight Ray SRL și Spotlight SRL. Oana Maria Mina mai este asociat în Davinci Dental Clinic SRL, Davinci Dental Studio SRL  și Spotlight SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Imobil de trei etaje, ridicat de Davinci Luxury SRL pe strada General Manu din Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apartamente şi cabinete medicale Imobil de trei etaje, ridicat de Davinci Luxury SRL pe strada General Manu din Constanţa

19 Feb 2020 2708