Act de urbanism pentru Euro Vial Holding SRL. Două blocuri de șase etaje vor răsări pe bulevardul Tomis

  • Euro Vial Holding SRL a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru edificarea a două imobile de șase etaje
  • Investiția va fi în zona Palazu Mare
 
Euro Vial Holding SRL a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru edificarea a două imobile S+P+6E – locuințe colective, pe bulevardul Tomis.
 
Mai precis prin CU 65 din 17 ianuarie 2022, societatea va edifice cele două blocuri pe bulevardul Tomi snr. 466A+V383/2, zona Palazu Mare.
 
Reamintim că Primăria Constanța a emis CU 1460 din data de 17/05/2021 pentru adresa B-dul Tomis, nr 466A+sola46, V383/2, zona Palas. Cele două imobile de șase etaje vor avea funcțiunea de locuințe colective. Euro Vial Holding SRL, prin Nelu Voicilă, a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru ridicarea a două blocuri de șase etaje, în municipiul Constanța.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Euro Vial Holding SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul social în Municipiul Constanţa, pe strada Nicolae Filimon. Capitalul social este deţinut în proporţie de 95% de Ion Virgil Lixandru şi Nelu Voicilă, care are 5% din capitalul social. Administratorul societăţii este Nelu Voicilă. Potrivit codificării CAEN, Euro Vial Holding SRL se ocupă cu activităţi de „restaurante“.
 

Euro Vial Property SRL


Cotidianul ZIUA de Constanța prezenta zilele trecute faptul că în Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul de rezoluție privind autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății Euro Vial Property SRL.

Sediul social este în localitatea Năvodari, orașul Năvodari, strada Brizei, iar domeniul principal de activitate constă în „Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”, conform codului CAEN.

Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Fondator al societății este persoana juridică Euro Vial Residence SRL, cu sediul în municipiul Constanța și Lixandru Paula-Anca, cea din urmă fiind și administrator al firmei. Paula Anca Lixandru este soția lui Ion-Virgil Lixandru, cel care deține acționariatul majoritar la Euro Vial Residence.

Pe Ion Virgil Lixandru îl mai găsim în firmele Agertrans SRL, Casy Prod SRL, Euro Vial Consumer SRL, Euro Vial Lighting SRL, Euro Vial Residence SRL și G K System SRL. Pe Nelu Voicilă, îl regăsim și în Casy Prod SRL, Euro Vial Consumer SRL, Euro Vial Lighting SRL, Euro Vial Residence SRL și în Neptun Grand Hotel SRL.


PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește Ion Lixandru și Nelu Voicilă vor să ridice două blocuri de șase etaje, în Constanța
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește Ion Lixandru și Nelu Voicilă vor să ridice două blocuri de șase etaje, în Constanța

17 May 2021 2805

Firma lui Ion Virgil Lixandru ridică un bloc de apartamente în zona hotelului Venus din Mamaia

12 Dec 2016 6592