Act emis de Primăria Constanța pentru Junona Shipping Agency. Ce investiție face în Constanța

  • Primăria Constanța a emis un nou act de urbanism pentru firma Junona Shipping Agency
  • Societatea ridică un bloc de trei etaje pe strada Rubinului
Primăria Constanța a emis un nou act de urbanism pentru firma Junona Shipping Agency, necesar pentru investiția imobiliară din municipiu, de pe strada Rubinului.
Astfel, Certificatul de Urbanism numărul 2871 din data de 15 septembrie 2020 a fost emis de municipalitate, pentru firma Junona Shipping Agency SRL, necesară investiției de pe strada Rubinului, nr.6, lot 1. Obiectul documentației constă în „Construire imobil S+P+3E - locuințe colective, împrejmuire teren, organizare de șantier”. Primăria a făcut următoarea precizare: „Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: racorduri utilități întrucât conform prevederilor legii nr. 50/1991 modificată prin legea nr. 7/2020 art. 11 alin. (7) - "se pot executa fără autorizație de construire: e) lucrări de branșamente și racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizația administratorului drumului”. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 

Alte acte emise

Amintim că Junona Shipping Agency SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 9 aprilie, de la Primăria Constanţa, un act de urbanism necesar ridicării unui imobil de trei etaje, pe strada Rubinului nr. 6. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1461 - Construire imobil S+P+3E - locuințe colective, împrejmuire teren, organizare de șantier și racorduri utilități.

 

Junona Shipping Agency SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2018, Junona Shipping Agency SRL are sediul în municipiul Constanţa, Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 94. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Băluţă Adrian Bogdan, cu 95% din capitalul social, Vasile Viorel, cu 5% capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de activităţi de servicii anexe transportului pe apă este Băluţă Adrian Bogdan. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 13.932 lei, in număr de 2 salariaţi şi o cifră de afaceri de 50.248 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Junona Shipping Agency SRL continuă demersurile pentru blocul de trei etaje de pe strada Rubinului, din Constanța

09 Jun 2021 3341

Act de urbanism obţinut de Junona Shipping Agency SRL pentru un imobil de trei etaje, pe strada Rubinului din Constanţa

15 Apr 2020 2063