Altă încercare de vânzare a pensiunii ce aparține firmei Ager Cargo Company din Eforie Sud. Ce a stabilit creditorul

Societatea Ager Cargo Company SRL, din Eforie Sud, a fost executată silit de către BEJ Deacu Vasile pentru creditorul Kruk Romania SRL. Este vorba de scoatere la vânzare a unei pensiuni turistice din staţiunea menţionată, însă nu este prima oară când se încearcă vânzarea acesteia.
 
Astfel pe data de 24 septembrie, de la ora 11.00, la sediul biroului executor judecătoresc din Constanţa se va organiza licitaţia publică privind imobilul situat pe strada Republicii nr. 11, din Eforie Sud, judeţul Constanţa. Imobilul reprezintă o pensiune turistică cu regim de înălţime P+2E, cu suprafaţă construită la sol de 174,47 mp, suprafaţă desfăşurată de 523,41 mp şi teren în suprafaţă de 500 mp. Terenul intravilan şi construcţia sunt înscrise în Cartea Funciară nr. 296, număr cadastral 180, cod 3. Proprietatea funcţionează ca o unitate locativă individuală, construcţia dispune de toate utilităţile, cu excepţia gazelor naturale.
 
Preţul de începere a licitaţiei este de 867.844,50 de  lei, iar imobilul a fost evaluat la 1.157.126 de lei. Persoanele care vor să cumpere imobilul scos la licitaţie sunt obligate să depună la Trezoreria statului, la CEC sau la orice altă instituţie bancară, Ia dispoziţia executorului judecătoresc, până la termenul stabilit pentru vânzare, o cauţiune reprezentând 10% din preţul de începere a licitaţiei.
 
Nu este prima dată când se încearcă vânzarea imobilului. Reamintim că, în anul 2015, la aproximativ acelaşi preţ s-a mai încercat vânzarea pensiunii de către creditorul BRD.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Ager Cargo Company SRL a fost înregistrată în anul 2006 şi are sediul social în localitatea Eforie. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Despina Voiculescu. Ager Cargo Company SRL are ca domeniu „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Citeşte şi:
 
Preţul, diminuat cu 25 la sută Se vinde o pensiune turistică în Eforie Sud (document)
 
A fost convocată Adunarea Creditorilor Ager Cargo Company SRL
 

Preţul, diminuat cu 25 la sută Se vinde o pensiune turistică în Eforie Sud (document)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.