Andrei Muntmark, fiul „regelui eolienelor“, doreşte reabilitarea unei clădiri din Piaţa Ovidiu


Andrei Muntmark, fiul omului de afaceri suedez Emanuel Muntmark, care deţine Monsson Group, a cerut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism necesar realizării unei investiţii.

Municipalitatea a eliberat la data de 3 iulie 2019 certificatul de urbanism cu numărul 2263, aferent proiectului de refacere fațade clădire existentă, amenajare interioară - amenajare spații birou și amenajare pod circulabil existent, pentru locaţia din strada Remus Opreanu numărul 1, din zona peninsulară.

Andrei Muntmark este director comercial al grupului de companii înființat de tatăl său și conduce totodată firmele din grup Orchid Maintenance, specializată în instalare, mentenanță și service de turbine eoliene, și furnizorul de energie Monsson Trading.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au decis judecătorii constănțeni în legătură cu clădirea, din Piața Ovidiu, pe care Andrei Muntmark dorea să o reabiliteze

28 Jul 2020 1330

După anularea vânzării în cazul Vilei Regale O altă clădire a Constanței vechi aflată în centrul unui proces. A adăpostit una dintre cele mai importante instituții din județ

09 Jul 2020 1159

Schimbări în structura societății Orchid Maintenance SRL

16 Jan 2018 2020