ANM Lake Resort SRL construiește case, la Constanța!

 
  • Documentul are o valabilitate de 12 luni
 
Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru firma ANM Lake Resort SRL, care dorește să investească în municipiul Constanța.
 
Conform CU 1000 din data de 30 martie 2023, firma dorește să construiască pe terenul cu număr cadastral 234281. Este vorba de proiectul „Construire două locuințe individuale S+P+1E, două piscine și împrejmuire teren”. Documentația are o valabilitate de 12 luni.
 
Despre ANM Lake Resort SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe strada Poporului din Constanța. Activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”, conform codului CAEN. Asociați în firmă sunt Mihai Bârtariu, Marius Daniel Spirea, Gheorghe Tulică și Gabriel Vodă, cei patru având câte 25% cotă de participare la beneficii și pierderi. Mihai Bârtariu, Marius Daniel Spirea și Gabriel Vodă sunt administratorii firmei.
 
Conform Confidas.ro, Mihai Bârtariu mai este asociat unic la Darius Vlăduț Construct SRL, firmă cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei. A mai fost asociat la Romec International Construct SRL, firmă în prezent radiată.
 
Marius Daniel Spirea mai este asociat la Dekorstyl SVD Construct SRL, cât și la Dekorstyl SVD SRL. Gabriel Vodă este asociat la Be Inspired Channel SRL, la Beautiness Constanta SRL, la Fix My Car Center SRL, la Thanos Truck SRL, la Touchgo SRL și la Voda Media SRL.

 
PRECIZĂRI:
 

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firmă nouă la Constanța! Se va ocupa de dezvoltare imobiliară

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două case cu etaj și două piscine, edificate de Anm Lake Resort SRL pe strada Gliei din municipiul Constanța

08 Mar 2024 1065

Firme Constanța Modificări importante în firma ANM Lake Rost SRL. Societatea se ocupă de afaceri imobiliare

25 Sep 2023 967

O firmă din Constanța ridică 12 case individuale. Unde vor fi amplasate?

30 Jun 2023 3947

Firmă nouă la Constanța! Se va ocupa de dezvoltare imobiliară

07 Jul 2022 2172

Ce se construiește O firmă înființată în 2021 dorește să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia

15 Dec 2021 3072