Aristotel Cazacu, răspuns de la Primăria Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în staţiunea Mamaia


Un nou act de urbanism a obţinut de la Primăria Constanţa omul de afaceri Aristotel Cazacu. Pe data de 14 februarie, autoritatea publică locală a emis certificatul de urbanism nr. 718, care constă în „Construire imobil P+M+7-8etaje retras, deoarece nu se încadrează în regimul de înălţime aprobat P+8e“, în staţiunea Mamaia, zona Minigolf Bucureşti, Lot 2.


Reamintim că Mariachis Klab Rezidence SRL, deţinută de Aurora şi Aristotel Cazacu, a solicitat, recent, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinaţia locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii de alimentaţie publică la parter şi organizare de şantier“, realizat în staţiunea Mamaia, zona Popas Tabăra Turist, chioşc 1 + chioşc 2 şi b-dul Mamaia nr. 526A. Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinaţia locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii de alimentaţie publică la parter şi organizare de şantier“.


Societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obţinut pe data de 10 mai 2019, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spaţii comerciale la parter în staţiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinaţia de locuinţe de vacanţă cu spaţii comerciale şi spaţii alimentaţie publică la parter. Organizare şantier“. De asemenea, Mariachis Klab Residence SRL, deţinută de Cazacu Aurora şi Cazacu Aristotel, a obţinut, de la Primăria Constanţa, pe data de 30 noiembrie, autorizaţia de desfiinţare nr. 105 – „Desfiinţare imobile - corp C1, C2“.
 

Mariachis Klab Rezidence SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2017, Mariachis Klab Rezidence SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Cazacu Aurora şi Cazacu Aristotel, fiecare cu 50% din capitalul social. Firma se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.


În anul fiscal 2017, societatea cu 2 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 7.263 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 9 salariaţi, o cifră de afaceri de 2.861.597 lei şi un profit de 1.015.189 lei.


Citeşte şi:


Investiţie imobiliară. Două imobile situate pe bulevardul Mamaia, desfiinţate de Mariachis Klab Residence SRL

Bloc de patru etaje în Mamaia Investiţia societăţii Mariachis Klab Rezidence SRL, la mâna constănţenilor

Investiţie în zona staţiei Telegondolă din Mamaia Mariachis Klab Rezidence SRL a solicitat acord de mediu pentru un bloc de patru etaje (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.