Autorizație de construire pentru o firmă din Constanța. Unde ridică un bloc

Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru firma Rent Mob .Ro SRL, care dorește să investească pe strada Ionel Teodoreanu din Constanța.

Prin AC 1020 din data de 9 noiembrie 2022, societatea amintită ridică un imobil D+P+3E locuințe colective, împrejmuire teren și organizare de șantier, pe strada Ionel Teodoreanu nr. 30D, municipiul Constanța. Autorizația are o valabilitate de 12 luni.

Amintim că la finele anului 2021, APM a decis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire Imobil D+P+3E locuințe colective, împrejmuire teren, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Ionel Teodoreanu, nr. 30D,   judetul Constanța. Facem precizarea că Certificatul de urbanism nr. 1107/06.04.2021, nu poate fi utilizat in scopul declarat pentru: BRANȘAMENTE întrucât conform prevederilor Legii nr. 50/1991 modificată prin Legea nr. 7/2020 art. 11 alin. (7) – „se pot executa fără autorizație de construire: e) lucrări de branșamente și racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizația administratorului drumului” (Administratorul drumului este CONFORT URBAN SRL).
 

Despre Rent Mob.Ro SRL

 
Societatea are sediul social în municipiul Constanța, pe strada Unirii. A fost înființată în anul 2017. Asociați în firmă sunt Ștefan Guzu, cu o cotă de participare de 99% și Irina Boznoc, cu 1%. Ștefan Cuzu este administratorul firmei. În 2020, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 230.296 lei, iar profitul a fost de 65.382 lei.
 
Conform Confidas.ro, Irina Boznoc mai este asociat în Alma Creative Construct SRL, iar Ștefan Guzu este asociat unic la DGI Ovidius SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

O firmă din Constanța vrea să ridice un bloc pe strada Ionel Teodoreanu. Documentația aprobată de Mediu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Situație disperată, semnalată autorităților din Constanța Investitorul RENT MOB.RO SRL, acuzat că pune în pericol viața a zeci de locatari pe strada Ionel Teodoreanu din cartierul Palazu Mare (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 2554

PUD-ul pentru zona de loisir din Portul Tomis, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism

16 Oct 2023 911

O firmă din Constanța vrea să ridice un bloc pe strada Ionel Teodoreanu. Documentația aprobată de Mediu

11 Dec 2021 2810