Autorizație de construire pentru Sigma Premium SRL! Ce investiție realizează, la Constanța

  • Autorizația va fi utilizată pentru amenajări interioare centru medical – compartimentări interioare ușoare, demontabile, nestructurale, fără modificări la fațade
 
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construie pentru Sigma Premium SRL, pentru o investiție pe strada Nicolae Iorga din Constanța.
 
Autorizația de Construire nr. 552 din data de 29 iunie 2022, eliberată pe numele Sigma Premium SRL pentru Aqua Med Consulting SRL, va fi utilizată pentru amenajări interioare centru medical – compartimentări interioare ușoare, demontabile, nestructurale, fără modificări la fațade, pe strada Nicolae Iorga nr. 20. Documentația este valabilă 24 de luni.
 
În 2019, a avut loc dezbaterea publică pentru PUZ-ul generat de Sigma Premiul SRL, pentru adresa unde se realizează investiția. Terenul, cu suprafața de 1.303 mp, este proprietatea societății Sigma Premium SA. Documentația a fost elaborată conform articolului 32 din Legea 350/2001 și are ca obiect obținerea avizului de oportunitate pentru întocmirea PUZ, pe baza certificatului de urbanism nr. 3143 din data de 21 august 2018, eliberat de Primăria Constanța. În prezent, terenul este împrejmuit și ocupat de o clădire S+P+3 etaje, cu funcțiunea de spațiu comercial, birouri, locuințe, garaj.
 
Elaborarea acestora a fost declanșată de necesitatea de dezvoltare a parcelei din strada Nicolae Iorga nr. 20, aparținând Sigma Premium SA, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 523 din 26.07.2017. Terenul care a generat PUZ-ul este în prezent liber de construcții și este reglementat prin PUD-ul aprobat prin HCLM 489/23.09.2005. Acesta încadrează terenul studiat în zona de sediu administrativ și depozitări, S+P+3E. Se dorește diversificarea funcțiunilor și integrarea terenului care a generat PUZ în zona de reglementare cu funcțiuni mixte, constituită din terenurile aflate în zona de studio (vezi secțiunea „Documente”).
 
Celelalte parcele aflate în zona de studiu sunt reglementate de PUG și RLU ale municipiului Constanța. Amplasamentul obiectivului este în zona centrală a municipiului Constanța, în cadrul cartierului Tomis II, în apropiere de Spitalul Județean de Urgență „Sf. Andrei”, aflat la intersecția bd. Tomis cu strada Nicolae Iorga. În vecinătatea imediată se află zone de locuințe colective și individuale. Suprafața studiată are cca 60 metri pe direcția N-S și 70 m pe direcția E-V. Teritoriul se învecinează astfel: la nord cu bloc G4 și aleea Lăcrămioarei; la sud cu strada Nicolae Iorga; la est cu aleea Crizantemelor și bloc J3; la vest cu bloc J2.  
 
Sigma Premium SA, în datele Registrului Comerțului    

Înființată în anul 2014, firma are sediul social în orașul Otopeni. Capitalul social subscris, de 2.990.000 de lei, integral vărsat, este compus din 299.000 de acțiuni nominative. Valoarea unei acțiuni este de 10 lei. Firma este controlată de Klonus Invest LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 50% din capitalul social, Atenus Invest LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 30% din capitalul social, și Esperius Invest LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 20% din capitalul social. Administrator este Diamantis Alexandros. Sigma Premium SA se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 6.245.205 lei, cu un profit de 1.427.303 lei.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Se cere avizul arhitectului-șef. PUZ-ul inițiat de Sigma Premium, în Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului (document+galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.