Bloc de 8 etaje în stațiunea Mamaia. Cine intenționează să construiască



Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru firma Titi’s Klab Rezidence SRL, care dorește să edifice un bloc în Mamaia.
 
Prin CU 3283 din data de 29 decembrie 2022, societatea dorește să construiască un imobil locuințe de vacanță P+8E cu spații comerciale și spații alimentație publică la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier, în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, lot 2. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Nu este primul document obținut de societate. Mai exact, prin CU 2800 din data de 11 noiembrie 2022, societatea amintită dorește să investească în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, Lot 2, prin edificarea unui imobil S+P+8E cu funcțiunea de alimentație publică, spații comerciale, apartamente de vacanță. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Aducem aminte că Aristotel și Aurora Cazacu au solicitat mai multe Certificate de Urbanism la Primăria Constanța pentru mai multe investiții în stațiunea Mamaia. Un singur proiect a primit un răspuns pozitiv de la municipalitate, alte două fiind respinse motivat. Astfel, prin CU 2197 din data de 15 iulie 2021, societatea Mariachis Klab Rezidence SRL prin Aristotel Cazacu a obținut documentul necesar construirii unui spațiu comercial cu regim de înălțime parter, în stațiunea Mamaia, zona complex turistic Caraiman.
 
Prin CU 2198 din 15 iulie 2021, aceeași firmă Mariachis Klab Rezidence SRL a dorit să construirea un alt spațiu comercial – magazin alimentar și spațiu alimentație publică, regim de înălțime P+M, zona complex turistic Caraiman. Răspunsul primăriei a fost negativ pentru că nu regimul maxim de înălțime aprobat este parter. Un al treilea certificxat, 2199/15.07.2021 a fost solicitat de Titi`s Klab Rezidence SRL prin Aurora Cazacu pentru construirea unui bloc D+P+8E+etaj tehnic cu funcțiunile: parcare demisol, spații comerciale și alimentație publică la parter și apartamente de vacanță la etaje, în zona Zona Minigolf București-lot 2, . Documentul a fost respins pentru că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate privind regimul maxim de înălțime.
 
Blocul de 8 etaje și încercările de obținere a autorizațiilor
Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a emis pentru Aristotel Cazacu, pe data de 23 martie 2020 un act de urbanism, necesar edificării unui imobil de opt etaje în Mamaia, în zona Minigolf București, Lot 2. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1280  - Construire imobil P+8 etaje cu funcțiunea de locuințe colective, restaurant și spații comerciale la parter.

Reamintim că Aristotel Cazacu a mai obținut de la Primăria Constanța, pe data de 14 februarie, certificatul de urbanism nr. 718, care constă în „Construire imobil P+M+7-8etaje retras, deoarece nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat P+8e“, în stațiunea Mamaia, zona Minigolf București, Lot 2.


Mariachis Klab Rezidence SRL, deținută de Aurora și Aristotel Cazacu, a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“, realizat în stațiunea Mamaia, zona Popas Tabăra Turist, chioșc 1 + chioșc 2 și b-dul Mamaia nr. 526A. Ulterior, Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire imobil S+P+3-4e cu destinația locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații de alimentație publică la parter și organizare de șantier“.

De asemenea, societatea Mariachis Klab Rezidence SRL a obținut pe data de 10 mai 2019, certificatul de urbanism nr. 1595 pentru construirea unui imobil de patru etaje, cu spații comerciale la parter în stațiunea Mamaia. Mai exact, actul constă în „Construire imobil S+P+2-3-4 etaje cu destinația de locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații alimentație publică la parter. Organizare șantier“. De asemenea, Mariachis Klab Residence SRL, deținută de Cazacu Aurora și Cazacu Aristotel, a obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 30 noiembrie, autorizația de desființare nr. 105 – „Desființare imobile - corp C1, C2“.
 
Despre Mariachis Klab Rezidence SRL
Înființată în anul 2017, Mariachis Klab Rezidence SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociat unic și administrator este Aristotel Cazacu. Firma se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. În anul 2020, firma a avut un număr de șase salariați, la o cifră de afaceri de 1.007.874 lei, cu un profit de 116.119 lei. Conform Confidas.ro, Aristotel Cazacu mai este asociat și administrator la Aristotelus Trend Rezidence SRL, asociat și administrator la Modern Caracatița SRL și administrator la Titis Klab Rezidence SRL.

 
Despre Titis Klab Rezidence SRL
Firma a fost înființată în 2017, având sediul social la Restaurant Modern, din Mamaia. Asociat unic este Aurora Cazacu, iar administratori Aurora și Aristotel Cazacu. În anul 2020, firma a avut șapte salariați, cu o cifră de afaceri de 1.817.683 lei, cu un profit de 189.821 lei. Aurora Cazacu mai este asociat la Aristotelus Trend Rezidence SRL și la Mariachis Klab SRL.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aurora Cazacu are undă verde Autorizație de construire pentru un bloc de 8 etaje, în Mamaia

06 Dec 2023 1264

Bloc de 8 etaje în Mamaia. O nouă încercare pentru investitori

27 Apr 2023 1176

Cine intenționează să construiască un nou bloc cu apartamente de vacanță în Mamaia

01 Feb 2023 1099

Titi’s Klab Rezidence SRL dorește să ridice un bloc de 8 etaje în Mamaia

12 Nov 2022 1672