Bloc de opt etaje, în Mamaia. Soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu investeşte în imobiliare

Inter V.I.P. SRL, controlată de Stavrositu Iancu Adrian, intenţionează să ridice un bloc de opt etaje în staţiunea Mamaia. Pe data de 29 ianuarie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 367, care constă în următoarele: „Construire imobil S+P+5-8e, cu destinaţia de apart-hotel. Notă - cu prezentare titlu de proprietate teren pentru acces la lot“. Imobilul va fi ridicat în staţiunea Mamaia, teren tenis Caraiman - lot 1. Iancu Adrian Stavrositu este soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu.
 

Inter V.I.P. SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1993, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Iancu Adrian Stavrositu este asociat unic şi administrator al firmei, care desfăşoară activităţi ale bazelor sportive. Firma are un sediu secundar în Mamaia, teren de tenis Caraiman.
 
În anul fiscal 2015, firma cu singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 46.852 de lei şi un profit de 23.696 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 45.550 de lei şi un profit de 2.062 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de 32.568 de lei şi profit de 3.565 de lei.
 
Stavrositu Iancu Adrian mai este asociat în Compania de Remorcare Maritima Coremar SA, Coremar Overseas SRL, Interfinbrok Corporation SA, Ozon Terapia SRL.
 
Citeşte şi:
 
Iancu Adrian Stavrositu, soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu, şi-a deschis o firmă nouă. Cu ce se va ocupa

Aloha Modern SRL şi Aloha Trei Papuci SRL, două afaceri noi la Constanţa. Cine sunt fondatorii

Se majorează capitalul social al Companiei de Remorcare Maritimă Coremar SA Constanţa

O firmă nouă în palmaresul lui Iancu Adrian Stavrositu, soţul fostului deputat PDL Maria Stavrositu

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Inter VIP SRL, controlată de Stavrositu Iancu, obține, în instanță, aproape 700.000 de euro de la GSP Offshore! Decizia nu este definitivă

26 Oct 2023 1395