Bloc nou în Năvodari, pe bulevardul Mamaia. Detalii despre proiect (document)

Societatea XTC Sharing SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru ridicarea unui imobil cu patru etaje pe strada Barbu Catargi, din Năvodari, judeţul Constanţa.
 
Conform documentaţiei, se propune realizarea unei construcţii cu funcţiunea de locuire colectivă, cu regim de înălţime S+P+4E, fiind amplasat pe teren intravilan, în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, în suprafaţă de 1.000 de mp, proprietate a societăţii XTC Sharing SRL. Firma îl are ca administrator pe Alexandru Malcea.
 
Reamintim că firma a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 31.05.2018, Autorizaţia de construire nr. 618, pentru „Construire imobil p+4e locuinţe colective, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Imobilul va fi ridicat pe strada Barbu Catargi (DE491/16 - STR16) nr. 18A din municipiul Constanţa.
 

XTC Sharing SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. XTC Sharing SRL este controlată de Sorin-Sebastian Malcea şi Alexandru Malcea, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, este Alexandru Malcea.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 4.195 de lei şi un profit de 2.470 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: un salariat, cifră de afaceri de 113.543 de lei şi profit de 42.034 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Investiţie imobiliară pe strada Barbu Catargi din Constanţa. XTC Sharing SRL va ridica un imobil de patru etaje
 
Doi investitori au iniţiat un PUD pentru strada Barbu Catargi. Vor să ridice un bloc cu patru etaje
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Undă verde de la APM Constanța pentru XTC Sharing SRL

05 Oct 2018 2276

Investiţie imobiliară pe strada Barbu Catargi din Constanţa. XTC Sharing SRL va ridica un imobil de patru etaje

05 Jun 2018 2548