Bloc nou pe şoseaua Mangaliei. Condiţii puse de Primăria Constanţa investitorului Grindeanu Imob Construct


Grindeanu Imob Construct SRL, firmă controlată de Ion-Cătălin Pănculescu şi Ana-Maria Denisov, construieşte pe şoseaua Mangaliei nr. 169 din municipiul Constanţa.


Pe data de 26 februarie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 845 - „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 1500/11.09.2019 pentru «Construire imobil locuinţe colective S+D+P+5e+etajul 6 parţial» prin recompartimentări interioare, modificare faţade, împrejmuire teren, organizarea execuţiei lucrărilor supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991 republicată cu completările şi modificările - se va realiza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.


Reamintim că autorizaţia de construire nr. 1500 din data de 11.09.2019 fusese emisă pentru societatea Şoimul SRL - „Construire imobil locuinţe colective S+D+P+5E“, pe şoseaua Mangaliei nr. 169.


Grindeanu Imob Construct SRL, în datele Registrului Comerţului


Înfiinţată în anul 2018, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Pănculescu Ion-Cătălin şi Denisov Ana-Maria, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Pănculescu Ion-Cătălin.




Citeşte şi:


Un nou act pentru blocul de patru etaje ridicat de Şoimul SRL în cartierul Km 5

O nouă investiţie se va construi în cartierul Km 5! Cum va arăta blocul de apartamente



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ion

09 Mar, 2020 11:01

Avem prea multe parcuri , acum e momentul sa mai scapam de unul . Mai sunt cateva luni pana scapam de ei de tot , ciuma rosie care distruge tot .

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Grindeanu Imob Construct SRL, demersuri pentru investiția imobiliară din zona Lacului Siutghiol

13 Mar 2024 839

Partenerul de afaceri al Anei Maria Denisov, răspuns negativ pentru supraetajarea unui bloc din Km. 4-5, din Constanța

17 Mar 2022 2835