Bloc pe spaţiul verde din faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Investitorul aşteaptă răspunsul Comisiei de urbanism (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului s-a întrunit în data de 30.07.2018, la sediul Primăriei Constanţa, având pe ordinea zi şi solicitarea avizului de oportunitate privind elaborare PUZ pentru „actualizare caracteristici parcelar“ pe strada Mircea cel Bătrân, zona UMC. Iniţiatorul PUZ-ului este societatea Bravo Top SRL.
 
Zona de studiu ce face obiectul prezentului PUZ este delimitată de strada Mircea cel Bătrân şi alei acces. Terenul - proprietate privată - care a generat elaborarea PUZ-ului este situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 108A şi are o suprafaţă de 200 mp, cu o deschidere de 10 metri la strada Mircea cel Bătrân şi 20 de metri la alee acces latura estică.
 
Terenul care a generat PUZ-ul are următoarele vecinătăţi: la nord – teren proprietate municipiul Constanţa, la sud – strada Mircea cel Bătrân; la est – alee de acces; la vest – alee de acces. Acesta este situat chiar în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Terenul proprietate a SC Bravo Top SRL a fost obţinut prin actul de vânzare-cumpărare nr. 4696 din 2004. Investiţia propusă nu are consecinţe semnificative economice şi sociale, deoarece în proximitatea terenului studiat s-a dezvoltat în timp o zonă funcţională dominantă comercială.
 
Conform solicitării proprietarului terenului în suprafaţă de 200 mp şi temei de proiectare, se propune construirea unui imobil cu înălţimea de S/D+P+2E, cu destinaţia de spaţii birouri/spatii comerciale. Clădirea se va ridica pe aliniament la strada Mircea cel Bătrân, pe cele două alei de acces, iar pe limita posterioară se va retrage cu cinci metri de la limita de proprietate.

Bravo Top SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2001, firma Bravo Top SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în Bravo Top SRL sunt Mariana Şapte, născută pe 11.12.1978, în Constanţa, cu 5% din capitalul social, şi Costel Ciprian Şapte, născut pe 8.05.1969, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu 95% din capitalul social. Cel din urmă este şi administratorul societăţii. Bravo Top SRL se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu doi salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 14.516 lei şi o pierdere de 2.857 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut un salariat, o cifră de afaceri de 15.000 de lei şi o pierdere de 10.060 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, o cifră de afaceri de 18.200 de lei şi o pierdere de 23.238 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de societatea Bravo Top SRL la Primăria Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Spaţiu verde de pe strada Mircea cel Bătrân, sacrificat Bloc în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Iohanis

01 Aug, 2018 18:40

Sper ca sunteti ironic ..pe nici unul din spatiile verzi nu mai este nevoie de absolut nici un cm cub de beton....avem un oras sufocat de cladiri construite alandala...in viitor o sa ne judece nepotii ca am stat cu mainile in san si am asistat la distrugerea acestui oras fara sa luam nici o masura...

un cetatean

31 Jul, 2018 11:58

Este imperios necesar imobilul cu inaltimea S/D+P+2E cu destinatia spatii birouri/spatii comerciale luind in considerare proximitatea Casei de Pensii, Parchetului General & Parchetului Militar. Birouri notariale, avocati, copiere/xerox, etc. lipsesc din zona.

Articole asemanatoare

Investiții imobiliare în Constanţa şi Mamaia Bueno Comp SRL, Bravo Top SRL, Medical Cermed SRL, Parc Mamaia Nord SRL şi Teo Doi SRL au primit răspuns de la municipalitate (galerie foto)

07 Apr 2018 4577

Spaţiu verde de pe strada Mircea cel Bătrân, sacrificat Bloc în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa (document)

26 Mar 2018 9371