Bloc pe spaţiul verde din faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Investitorul aşteaptă răspunsul Comisiei de urbanism (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Iohanis

01 Aug, 2018 18:40

Sper ca sunteti ironic ..pe nici unul din spatiile verzi nu mai este nevoie de absolut nici un cm cub de beton....avem un oras sufocat de cladiri construite alandala...in viitor o sa ne judece nepotii ca am stat cu mainile in san si am asistat la distrugerea acestui oras fara sa luam nici o masura...

un cetatean

31 Jul, 2018 11:58

Este imperios necesar imobilul cu inaltimea S/D+P+2E cu destinatia spatii birouri/spatii comerciale luind in considerare proximitatea Casei de Pensii, Parchetului General & Parchetului Militar. Birouri notariale, avocati, copiere/xerox, etc. lipsesc din zona.

Articole asemanatoare

Investiții imobiliare în Constanţa şi Mamaia Bueno Comp SRL, Bravo Top SRL, Medical Cermed SRL, Parc Mamaia Nord SRL şi Teo Doi SRL au primit răspuns de la municipalitate (galerie foto)

07 Apr 2018 4576

Spaţiu verde de pe strada Mircea cel Bătrân, sacrificat Bloc în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa (document)

26 Mar 2018 9371