Bloc pe strada Constantin Bobescu. Ce a solicitat Primăriei Constanţa investitorul Costel Nicolescu (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care se va întruni în data de 6.02.2017, ora 11.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51, va analiza şi dezbate solicitarea emiterii Autorizaţiei de construire cu obiectul „Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren, strada Constantin Bobescu nr. 1“, solicitare formulată de Costel Magdalen Nicolescu.
 
Reamintim că Magdalen Nicolescu a depus, în martie 2016, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, memoriul justificativ al proiectului „Construire imobil S+P+3E+M, locuinţe colective, pe strada Constantin Bobescu, zona Compozitori, parcela A 703/5 Lot 3+4“. Terenul viitoarei investiţii este proprietate a lui Costel Magdalen Nicolescu şi are o suprafaţă de 1.000 mp.
 
Vecinătăţile amplasamentului sunt următoarele: la nord - strada Constantin Bobescu, la est - alee, la sud - vecin (imobil existent D+P+3E+M - locuinţă colectivă), la vest - vecin (imobil existent S+P+4E+M - locuinţă colectivă). Terenul are o formă neregulată, rezultată din alipirea a două loturi. Accesul pietonal se va realiza din strada Constantin Bobescu. De asemenea, şi accesul auto se va face din aceeaşi stradă, latură pe care vor fi amenajate 14 locuri de parcare. Alte opt locuri de parcare vor fi amenajate pe latura de est. Tot acolo va fi amplasată şi rampa de acces în subsolul construcţiei. Şi pe latura de sud vor exista acces auto şi patru locuri de parcare. În subsolul viitorului imobil vor fi amenajate patru locuri de garare a autoturismelor. Viitoarea clădire va avea 30 de unităţi locative: zece garsoniere, cinci apartamente de două camere şi 15 apartamente de trei camere.
 
Precizăm că din comisie fac parte arhitecţii Mihai Isacov, Ignis Nejla Duvagi, Radu Cornescu, Sorin Mihai Vatamaniuc, dar şi directorul Muzeului de Artă, dr. Doina Păuleanu, şi reprezentantul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, arh. Laura Smaranda Tudosie. De asemenea, din aceeaşi comisie mai fac parte arh. Veronica Pribeagu, ing. Cornel Constantin Severin, şeful Serviciului de Urbanism al Primăriei, Mihai Radu Vânturache, precum şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu. Comisia poate face recomandări cu privire la zonele verzi ce trebuie amenajate pe terenul respectiv, parcări, circulaţii pietonale.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta proiectul depus la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa de către Costel Magdalen Nicolescu.

Citeşte şi:

Cartierul Compozitorilor se extinde. Bloc de trei etaje, pe strada Constantin Bobescu

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism se reunește în această săptămână. Pe ordinea de zi figurează și proiectul imobiliar de la fosta bază RATC!

19 Mar 2024 639

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța Blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord. Detalii despre proiectele imobiliare de pe ordinea de zi (DOCUMENT)

19 Feb 2024 2676

Trei PUZ-uri inițiate de Primăria Constanța pe ordinea de zi a ședinței Comisiei tehnice de Urbanism

08 Jan 2024 828

Date despre proiectele imobiliare Când se întrunește Comisia de urbanism Constanța și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

11 Dec 2023 1260

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 1153

Ce proiecte urbanistice intră la vot în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

06 Nov 2023 1448

PUD-ul pentru zona de loisir din Portul Tomis, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism

16 Oct 2023 843

Detalii din documentațiile care intră la vot Când se întrunește Comisia de urbanism Constanța și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

18 Sep 2023 1269

Știri din Constanța Investitorul Black Waters SA și proprietarul terenului de lângă Poarta Mare a Cetăţii Tomis au formulat plângeri la DNA! (DOCUMENTE)

30 Jul 2023 3146

PUZ „Park & Ride Nord" pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

18 Jun 2023 1480

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 1543

Ordinea de zi a Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

02 May 2023 994

Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

24 Apr 2023 958

Vrea să construiască un restaurant fără acces la drumul public PUD-ul lui Goane de la Margona MTC SRL intră din nou în dezbaterea Comisiei Tehnice de Urbanism a Primăriei Constanța

10 Apr 2023 4173

Când se întrunește Comisia de urbanism și ce proiecte sunt pe ordinea de zi?

06 Mar 2023 1407