Byg Gns Development SRL va ridica un nou imobil de 3 etaje, în Constanța

  • Amintim că în octombrie 2021, Primăria Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru societatea BYG GNS Development SRL, care dorește să investească imobiliar în zona Palazu Mare
 
Byg Gns Development SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificate de urbanism pentru edificarea unui imobil în municipiul Constanța.
 
Mai exact, prin CU 1136 din data de 8 iunie 2022, societatea menționată, reprezentantă de Ali Ibraim, va edifice un bloc de locuințe colective S+P+3E+etaj tehnic cu locuri garaj auto în subsol și împrejmuire teren. Documentul este valabil 12 luni, investiția urmând a fi realizată pe parcela Vn253/2 din Constanța.
 
Amintim că în trecut, Societatea BYG GNS Development SRL a depus o cerere la Primăria Constanța pentru emiterea unui certificat de urbanism necesar unei investiții pe strada Calafatului din Constanța.
 
Prin CU 3946 din data de 21 decembrie 2021, municipalitatea a răspuns solicitării de „Împrejmuire teren construire imobil S+P+2E+etaj tehnic – locuințe colective”. Municipalitatea a răspuns că „Nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (utilizări admise și regim de înălțime)”.
 
Amintim că în octombrie 2021, Primăria Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru societatea BYG GNS Development SRL, care dorește să investească imobiliar în zona Palazu Mare, din municipiul Constanța.

 
Cele două certificate sunt eliberate pe 13 octombrie 2021, având numerele 3208 și 3210, pentru aceeași adresă din Palazu Mare, Parcela Vn253/2. Primul se referă la construirea unui imobil S+P+3E+Etaj tehnic – locuințe colective, împrejmuire teren, pe când cel de-al doilea se referă la edificarea unui bloc de trei etaje, împrejmuire teren și amenajare parcaje auto.

 
Amintim că anul trecut, BYG GNS Development SRL anunţa modificarea a două imobile situate pe strada Calafatului nr. 38 - lot 1 din Constanţa. Pe data de 26 mai 2020, firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 1752 care constă în „Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 2291/12.12.2019 pentru «Construire două imobile P+2E+Etaj tehnic - locuințe colective corp A și corp B» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maxim 20% din suprafața construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991, modificată prin legea nr. 193/2019 numai după întabularea construcției în baza unui proces verbal la terminarea lucrărilor, conform H.C.L. nr. 37/2020“.


 
BYG GNS Development SRL, în datele Registrul Comerţului


 
Înfiinţată în anul 2020, BYG GNS Development SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Bogdan Petriceicu Haşdeu. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Ali Ibram este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Printre activităţile secundare se numără: lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor, lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă  şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, construcţii hidrotehnice, lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii şi multe altele.
 

Firma a avut 0 lei cifră de afaceri, cu trei angajați și un profit de puțin peste 4.000 de lei.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

BYG GNS Development SRL, răspuns nefavorabil pentru investiția de pe strada Calafatului din Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două blocuri vor răsări pe prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea din Constanța

09 Nov 2022 1779

Un nou certificat de urbanism pentru Byg Gns Development SRL. Va ridica un nou imobil de 3 etaje, în Constanța

13 Jul 2022 1103

BYG GNS Development SRL, răspuns nefavorabil pentru investiția de pe strada Calafatului din Constanța

23 Dec 2021 1943

BYG GNS Development intenționează să ridice imobile în Palazu Mare, municipiul Constanța

15 Oct 2021 1450

BYG GNS Development SRL va supraetaja două imobile, ridicate pe Calafatului din Constanţa. Ce a transmis municipalitatea

30 May 2020 3066