Cabinetul medical al ginecologului Fawaz Chazli se mută într-o clădire nouă



Doctorul ginecolog Fawaz Chazli, care deţine un cabinet medical pe strada Maior Gheorghe Murea nr. 29A din municipiul Constanţa, a decis să se mute într-o nouă clădire.
 
Pe data de 21 aprilie, Primăria municipiului Constanţa a eliberat Autorizaţia de Construire nr. 787 pentru Fawaz Chazli. Potrivit actului, pe strada Ion Lahovari nr. 154 urmează să se execute lucrări de „refaţadizare, refacere învelitoare, compartimentări interioare şi schimbare destinaţie imobil locuinţă P+M în cabinet medical în limita a maximum 25% din suprafaţa construită“. Autorizaţia de construire este valabilă până pe data de 21 aprilie 2018.
 
De altfel, pe site-ul cabinetului medical al doctorului Fawaz Chazli, pacienţii sunt anunţaţi că în curând unitatea sanitară se va muta în casă nouă: „Având în vedere că în curând ne vom muta în casă nouă, până când se va realiza aceasta şi activitatea cabinetului va intra în normal, vor interveni modificări cauzate în  special de numărul mare de solicitări.“ Tot pe site se mai precizează că noul cabinet va fi  dotat cu aparatură de ultimă generaţie.
 
Medicul Fawaz Chazli este cetăţean sirian, venit în România acum mai bine de 20 de ani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

BALAGIU DAN

14 Jun, 2018 14:11

mult succes in continuare!

Articole asemanatoare

Tragedie în familia renumitului medic ginecolog Fawaz Chazli „E greu, inexplicabil dar cu multă înţelepciune veți înțelege ca așa este firesc!“

09 Sep 2015 8837