Cambela Prod SRL doreşte eliberarea unui PUZ pentru un teren din municipiul Constanţa

Societatea Cambela Prod SRL a depus un memoriu de prezentare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, pentru eliberarea avizului de mediu aferent proiectului „Plan Urbanistic Zonal - zona delimitată de str. Steagului, alee de acces, str. Biruinţei şi str. Soveja.
 
Documentaţia de urbanism vizează modificarea prevederilor urbanistice pentru teritoriul în suprafaţă de 4.140 mp situat în intravilanul municipiului Constanţa, delimitat de str. Steagului, alee de acces, str. Biruinţei şi str. Soveja, conform certificatului de urbanism nr. 3330/23.10.2014, certificatului nr. 855/12.03.2018 şi avizului de oportunitate nr. 55490/12.05.2017.
 
În teritoriul care face obiectul PUZ se află terenuri aparţinând domeniului public şi privat al Primăriei municipiului Constanţa, terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Zona studiată este parte dintr-o zonă preponderent rezidenţială, cu funcţiuni de locuire colectivă şi individuală, completate de funcţiuni comerciale şi de servicii şi echipamente publice pentru învăţământ.
 
În vederea asigurării coeziunii teritoriale şi unei dezvoltări spaţiale echilibrate, prezenta documentaţie de urbanism preia, detaliază şi modifică prevederile documentaţiilor de urbanism aflate în vigoare. Conform PUG, ZRL4 este subzonă a locuinţelor colective medii, în regim de înălţime P+3-4E, situate în ansambluri preponderant rezidenţiale, principalii indicatori urbanistici fiind următorii:
• funcţiuni permise: locuinţe în proprietate privată şi locuinţe sociale; construcţii aferente echipării tehnico-edilitare, amenajări aferente locuinţelor: căi de acces carosabile şi pietonale private, parcaje, garaje, spaţii plantate, locuri de joacă pentru copii, amenajări de sport pentru tineret, împrejmuiri. Se admit echipamente publice, complementare locuirii, amenajate la parterul clădirilor de locuit, cu acordul asociaţiilor de proprietari. Se admite conversia locuinţelor de la parter în spaţii comerciale exclusiv pentru produse cerute de aprovizionarea zilnică. Se admit spaţii pentru administrarea grupurilor de peste 50 - 70 apartamente proprietate privată, eventual cu locuinţa administratorului / portarului angajat permanent. Se admite utilizarea unor încăperi din cadrul apartamentelor existente pentru activităţi necesare exercitării de profesiuni liberale (avocatură, arhitectură, medicină etc.) în limita a maximum 25% din suprafaţa utilă a acestuia; utilizarea integrală a unor apartamente pentru birouri se poate admite numai în limita a 10 % din totalul apartamantelor unei clădiri de locuit, cu acordul asociaţiilor de proprietari. Se admite construirea de locuinţe noi numai pe baza de PUZ şi regulament aferent aprobate.
 
• Regim de înălţime : P+4E (15 m). Se poate depăşi nivelul maxim admisibil cu un nivel, în intersecţii sau în puncte capete de perspectivă numai după aprobarea PUZ.
 
Din zona reglementată a fost exclus terenul aferent construcţiei P+1E, realizată fără autorizaţie de construire, deoarece, conform prevederilor legale în vigoare, prezenta documentaţie de urbanism nu propune intrarea în legalitate a unor construcţii realizate ilegal.
 

Cambela Prod SRL, în datele Registrului Comerţului  


Înfiinţată în anul 2000, Cambela Prod SRL are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.400 de lei, integral vărsat, este compus din 57.004 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Tănase Bela este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea betonului.

Citeşte şi:

 
PNL s-a abţinut de la vot Procesul-verbal al şedinţei de Consiliu Local din 2015 în care s-a aprobat PUZ-ul investiţiei de pe bulevardul Lăpuşneanu (galerie foto+document)

Șantierul de pe bulevardul A. Lăpuşneanu din Constanţa este ilegal? Ce scrie în documentul oficial (document)
 
Editorial Locatarii blocului S6, Tomis Nord, Constanţa, România, din nou în stradă, împotriva unui proiect imobiliar care le-a furat liniştea!

 Cambela Prod aşteaptă răspuns de la APM Constanţa privind investiţia imobiliară de pe bulevardul Lăpuşneanu (document)

Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)
 
Constanţa. Protest al locatarilor unui bloc din cartierul Tomis Nord. Oamenii sunt deranjaţi de un proiect imobiliar (galerie foto)

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulți investitori voiau să ridice blocuri în zonă Primăria Constanța vrea să exproprieze mai multe terenuri de pe bulevardul Lăpușneanu. A atribuit contractul pentru realizarea documentațiilor!(DOCUMENT)

25 Mar 2024 5622

Decizie definitivă Cambela Prod SRL pierde procesul cu Primăria Constanța. Trebuie să desființeze lucrările efectuate la un imobil

25 Mar 2024 5466

APM Constanța Cine ridică un bloc de 8 etaje în Palazu Mare?

06 Mar 2024 810

Cambela Prod SRL, controlată de afaceristul Bela Tănase, a pierdut procesul cu Poliția Locală Constanța

05 Mar 2024 1296

O asociație de proprietari din Constanța a obținut anularea autorizației de construire pentru un bloc cu patru etaje! Cazul, ajuns la Curtea de Apel

20 Feb 2024 7341

Cambela Prod, certificat de urbanism de la Primăria Constanța

30 Jan 2024 1113

Cambela Prod vrea să ridice două blocuri de 7 etaje pe strada Rozelor, din Constanța

19 Oct 2023 1862

PUZ-ul pentru ansamblul rezidențial pe care afaceristul Tănase Bela vrea să-l ridice pe fosta bază RATC, în consultare publică (DOCUMENT)

13 Oct 2023 2920

Compania Cambela Prod construiește depozite de cereale în Lumina. APM Constanța a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului

15 May 2023 2517

Cambela Prod, certificat de urbanism pentru un bloc de 7 etaje pe strada Rozelor din Constanța

06 May 2023 2106

Proiectul a fost respins! Consilierii municipali USR Constanţa se vor opune aprobării PUD pentru un bloc cu 6 etaje pe strada Rozelor din cartierul Palazu Mare

27 Dec 2022 2644

Comisia de urbanism a municipiului Constanța. Investițiile Isaran Green, Cambela Prod, Comtrans și parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, pe ordinea de zi

04 Nov 2022 2528

Cambela Prod SRL realizează PUZ pentru o investiție la Lumina. Despre ce este vorba

03 Oct 2022 5942

Plan Urbanistic de Detaliu inițiat de Cambela Prod SRL pentru un nou imobil de locuințe în Palazu Mare (DOCUMENTE)

04 May 2022 2684

Cambela Prod SRL construiește o parcare pentru investiția de pe strada Păpădiei din Palazu Mare

21 Mar 2022 2547