Imobiliare

Cambela Prod SRL doreşte eliberarea unui PUZ pentru un teren din municipiul Constanţa

Societatea Cambela Prod SRL a depus un memoriu de prezentare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, pentru eliberarea avizului de mediu aferent proiectului „Plan Urbanistic Zonal - zona delimitată de str. Steagului, alee de acces, str. Biruinţei şi str. Soveja.
 
Documentaţia de urbanism vizează modificarea prevederilor urbanistice pentru teritoriul în suprafaţă de 4.140 mp situat în intravilanul municipiului Constanţa, delimitat de str. Steagului, alee de acces, str. Biruinţei şi str. Soveja, conform certificatului de urbanism nr. 3330/23.10.2014, certificatului nr. 855/12.03.2018 şi avizului de oportunitate nr. 55490/12.05.2017.
 
În teritoriul care face obiectul PUZ se află terenuri aparţinând domeniului public şi privat al Primăriei municipiului Constanţa, terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Zona studiată este parte dintr-o zonă preponderent rezidenţială, cu funcţiuni de locuire colectivă şi individuală, completate de funcţiuni comerciale şi de servicii şi echipamente publice pentru învăţământ.
 
În vederea asigurării coeziunii teritoriale şi unei dezvoltări spaţiale echilibrate, prezenta documentaţie de urbanism preia, detaliază şi modifică prevederile documentaţiilor de urbanism aflate în vigoare. Conform PUG, ZRL4 este subzonă a locuinţelor colective medii, în regim de înălţime P+3-4E, situate în ansambluri preponderant rezidenţiale, principalii indicatori urbanistici fiind următorii:
• funcţiuni permise: locuinţe în proprietate privată şi locuinţe sociale; construcţii aferente echipării tehnico-edilitare, amenajări aferente locuinţelor: căi de acces carosabile şi pietonale private, parcaje, garaje, spaţii plantate, locuri de joacă pentru copii, amenajări de sport pentru tineret, împrejmuiri. Se admit echipamente publice, complementare locuirii, amenajate la parterul clădirilor de locuit, cu acordul asociaţiilor de proprietari. Se admite conversia locuinţelor de la parter în spaţii comerciale exclusiv pentru produse cerute de aprovizionarea zilnică. Se admit spaţii pentru administrarea grupurilor de peste 50 - 70 apartamente proprietate privată, eventual cu locuinţa administratorului / portarului angajat permanent. Se admite utilizarea unor încăperi din cadrul apartamentelor existente pentru activităţi necesare exercitării de profesiuni liberale (avocatură, arhitectură, medicină etc.) în limita a maximum 25% din suprafaţa utilă a acestuia; utilizarea integrală a unor apartamente pentru birouri se poate admite numai în limita a 10 % din totalul apartamantelor unei clădiri de locuit, cu acordul asociaţiilor de proprietari. Se admite construirea de locuinţe noi numai pe baza de PUZ şi regulament aferent aprobate.
 
• Regim de înălţime : P+4E (15 m). Se poate depăşi nivelul maxim admisibil cu un nivel, în intersecţii sau în puncte capete de perspectivă numai după aprobarea PUZ.
 
Din zona reglementată a fost exclus terenul aferent construcţiei P+1E, realizată fără autorizaţie de construire, deoarece, conform prevederilor legale în vigoare, prezenta documentaţie de urbanism nu propune intrarea în legalitate a unor construcţii realizate ilegal.
 

Cambela Prod SRL, în datele Registrului Comerţului  


Înfiinţată în anul 2000, Cambela Prod SRL are sediul social în comuna Stejaru, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris, de 5.700.400 de lei, integral vărsat, este compus din 57.004 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Tănase Bela este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea betonului.

Citeşte şi:
 
PNL s-a abţinut de la vot Procesul-verbal al şedinţei de Consiliu Local din 2015 în care s-a aprobat PUZ-ul investiţiei de pe bulevardul Lăpuşneanu (galerie foto+document)

Șantierul de pe bulevardul A. Lăpuşneanu din Constanţa este ilegal? Ce scrie în documentul oficial (document)
 
Editorial Locatarii blocului S6, Tomis Nord, Constanţa, România, din nou în stradă, împotriva unui proiect imobiliar care le-a furat liniştea!

 Cambela Prod aşteaptă răspuns de la APM Constanţa privind investiţia imobiliară de pe bulevardul Lăpuşneanu (document)

Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)
 
Constanţa. Protest al locatarilor unui bloc din cartierul Tomis Nord. Oamenii sunt deranjaţi de un proiect imobiliar (galerie foto)

 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a declarat recurs în procesul în care Prefectura Constanța vrea anularea unui PUZ inițiat de tulcenii de la Cambela Prod (document)

13 Jun 2019 3012

Controversatul proiect imobiliar al celor de la Cambela Prod, de pe bulevardul Lăpuşneanu, suspendat de instanţele constănţene

21 May 2019 2894

Cambela Prod construieşte nestingherită pe bulevardul Lăpuşneanu „Verde Urban“ acuză Disciplina în Construcţii şi ISC că asistă în mod pasiv la abuzuri

24 Apr 2019 1073

PNL s-a abţinut de la vot Procesul-verbal al şedinţei de Consiliu Local din 2015 în care s-a aprobat PUZ-ul investiţiei de pe bulevardul Lăpuşneanu (galerie foto+document)

14 Mar 2019 1233

Anunţ de ultim moment din partea judecătorilor. Este vizată autorizaţia de construire a blocului din cartierul Tomis Nord

13 Mar 2019 3308

Protest împotriva investiţiei Cambela Prod SRL Autorizaţia de construire a blocului din cartierul Tomis Nord, în atenţia judecătorilor

09 Mar 2019 1952

Constanța. Protest al locatarilor unui bloc din cartierul Tomis Nord. Oamenii sunt deranjați de un proiect imobiliar (galerie foto)

07 Mar 2019 3033

Editorial Locatarii blocului S6, Tomis Nord, Constanța, România, din nou în stradă, împotriva unui proiect imobiliar care le-a furat liniștea!

07 Mar 2019 1483

Prefectura Constanţa cere anularea unui PUZ. Vizată, Cambela Prod SRL (document)

16 Feb 2019 1447

Cambela Prod aşteaptă răspuns de la APM Constanţa privind investiţia imobiliară de pe bulevardul Lăpuşneanu (document)

20 Dec 2018 1791

Top capital 300 - ediţia 2018. Tulcea are un singur milionar în euro

05 Dec 2018 3951

Asociaţia „Constanţa Altfel“ cere în instanţă anularea unui alt PUZ iniţiat de societatea lui Bela Tănase

29 Nov 2018 2166

Prefectura Constanţa cere în instanţă anularea unui PUZ al tulcenilor de la Cambela Prod (document)

02 Nov 2018 1619

Liber la betoane! Victorie în instanţă pentru Cambela Prod şi primarul municipiului Constanţa

10 Oct 2018 5871

Autorizaţia de construire a unor apartamente lângă parcul Tăbăcărie, suspendată Primarul Municipiului Constanţa şi Cambela Prod SRL, nemulţumiţi

17 Jul 2018 3577