Camping în localitatea Corbu, județul Constanța. Ce firmă va amenaja noul spațiu

  • Wild Beach Camping Corbu SRL va amenaja un camping în Corbu, județul Constanța
Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Wild Beach Camping Corbu SRL.
Este vorba de proiectul „Amenajare camping și parcare, împrejmuire, puțuri forate și bazine vidanjabile etanșe”, propus a fi amplasat în comuna Corbu, intravilan, parcela A 579/23  lot 11 și lot 12,  județul Constanța. Titularul proiectului este Wild Beach Camping Corbu SRL.
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Wild Beach Camping Corbu SRL, în datele Registrului Comerțului

Wild Beach Camping Corbu SRL a luat ființă în anul 2020, cu sediul social în București, pe bulevardul Aerogării. Capitalul social al firmei este de 220 de lei, cu un număr de 22 părți sociale, valoarea unei părți fiind de 10 lei.
Asociați în firmă sunt Corina Ioana Corolevschi, cu o cotă de particicpare la beneficii și pierderi de 90,9%, și Mihnea Daniel Năstase, cu o cotă de participare de 9,1%. Corina Ioana Corolevschi este administratorul societății. Activitatea principală a firmei este „Parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere”, potrivit codului CAEN.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stăpânii terenurilor Fiul lui Adrian Năstase, afaceri pe plaja de la Corbu. De unde provine terenul

20 Jul 2021 10662