Cartier rezidenţial în zona Mamaia Nord. Astoria Building solicită acord de mediu

În Năvodari, zona Mamaia Nord, va fi ridicat un cartier rezidenţial format din patru imobile P+6E+7E retras, locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter şi împrejmuire teren.
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire 4 imobile P+6e+7e retras - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter şi împrejmuire teren - etapa I (bloc 1 şi bloc 2), etapa II (bloc 3 şi bloc 4), propus a se realiza în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 3(d), strada Prelungirea D12, parcela A158/5, lot 1/2/1“. Titulari sunt Iuliana Cărtuna, Maria Sponte şi Astoria Building SRL, prin George Stere.
 
Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente, din strada Unirii nr. 23, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.00. Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul APM Constanţa până astăzi, 11 februarie.
 
Potrivit memoriului depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, investitorii doresc să realizeze pe terenul a doi proprietari, Maria Sponte şi Iuliana Cartuna, un proiect imobiliar de mari dimensiuni. Pe terenul de 5.010 mp, liber de construcţii, aflat în proprietatea Mariei Sponte şi a Iulianei Cartuna, în urma contractului de asociere cu SC Astoria Building SRL, în calitate de investitor, se doreşte a se construi patru imobile cu regimul de înălţime parter, şase etaje şi etajul şapte retras, cu funcţiunea de apartamente de locuit. Terenul este situat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada D12.
 
La blocul 1 şi blocul 3 se vor realiza patru apartamente la parter şi trei spaţii comerciale în suprafaţă de 57,55 mp, 51,77 mp şi 55,63 mp şi un spaţiu tehnic, câte şapte apartamente la etajele 1, 2, 3, 4, 5 şi 6 şi cinci apartamente la etajul 7. La blocurile 2 şi 4 se vor realiza şase apartamente la parter, un spaţiu comercial în suprafaţă de 57,55 mp şi un spaţiu tehnic, câte şapte apartamente la etajele 1, 2, 3, 4, 5 şi 6 şi cinci apartamente la etajul 7.
 
Potrivit proiectului, circulaţia auto se va face din străzile existente, intrarea din strada D12 şi ieşirea în aleea D28, iar parcajele necesare se vor asigura în limita lotului - 112 locuri de parcare. În ceea ce priveşte indicatorii urbanistici propuşi, suprafaţa terenului este de 5.010 mp, suprafaţa construită la parter este 515 mp pentru fiecare dintre cele patru imobile, adică 2.016 mp, iar suprafaţa construită desfăşurată este de 3.556 mp pentru fiecare dintre cele patru imobile, adică 17.234 mp.
 
Procentul de Ocupare a Terenului propus este de 36%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului propus este de 2,84%. Justificarea realizării acestui proiect constă în faptul că se vor crea noi unităţi locative şi se va dezvolta turismul pe litoralul Mării Negre în zona oraşului Năvodari. Proiectul propus constă în realizarea unui imobil cu funcţiunea de locuinţe (în principal, aceste locuinţe vor avea caracter sezonier). Execuţia lucrării nu va avea efecte negative asupra mediului înconjurător. Organizarea de şantier se va face în limitele proprietăţii.

Despre Astoria Building SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Astoria Building SRL a fost înfiinţată în 2012 şi are sediul social în Constanţa, pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 16A. Cu un capital social de 800 de lei, societatea este deţinută de Dumitru Babu, născut pe 17.12.1950, în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea, Laurenţiu Mugurel Manta, născut pe 10.06.1975, în Tulcea, George Stere, născut pe 12.10.1978, în municipiul Constanţa, şi Nicu Babu, născut pe 26.09.1976, în Tulcea. Fiecărui asociat îi revine un procent 25% din capitalul social. De administrarea societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, se ocupă George Stere.
 
Citeşte şi:
 

Cartier rezidenţial la Năvodari! Astoria Building SRL construieşte patru blocuri de apartamente
 
Un dezvoltator imobiliar din Constanţa îşi extinde acţionariatul şi îşi majorează capitalul (document)
 
Demersuri către APM Constanţa George Stere vrea un bloc de patru etaje în cartierul Tomis Plus

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nicolae, fratele jucătoarei de tenis Simona Halep, investeşte într-un bloc de cinci etaje. Unde va fi situat. Date din proiect

02 Feb 2018 7300

Patru blocuri de şapte etaje fiecare, ridicate în zona Mamaia Nord (document)

24 May 2017 4824

Cartier rezidenţial la Năvodari! Astoria Building SRL construieşte patru blocuri de apartamente

28 Nov 2016 5295