Ce se construiește Afaceristul Adam Liuță dorește să ridice un imobil de opt etaje pe bulevardul Mamaia din Constanța

  • Adam Liuță a obținut Certificatul de Urbanism pentru elaborarea PUD pentru Mamaia 187
  • Acolo dorește edificarea unui bloc de 8 etaje

Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism nr. 1313 din data de 4 mai 2021, pentru o persoană fizică pentru investiția imobiliară de pe bulevardul Mamaia nr. 187.
 
Este vorba de necesitatea elaborării unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil S+P+8E Apart-Hotel cu încadrarea în înălțimea maximă de 28 de metri. Valabilitatea documentului este de 24 de luni. Beneficiar este Adam Liuță.
 
Conform unui memoriu, amplasamentul investiției este situate pe bulevardul Mamaia nr. 187, fiind format dintr-un teren cu suprafața de 293,85 mp.
 
Cereri la Primăria Constanța
 
Adam Liuță încearcă de o vreme să edifice imobilul de pe bulevardul Mamaia. Pe 24 martie 2009, a obținut Certificatul de urbanism 1262 pentru construirea unui ApartHotel de 7 etaje.
 
Pe 26 aprilie 2018, Liviu Bugu a cerut Certificat de Urbanism pentru elaborare PUD. Însă Primăria Constanța a răspuns astfel: „Conform adresei nr. R 48620/05.04.2018 emisă de Direcția generală poliția locală, în urma controalelor efectuate la mobil s-a constatat executarea de lucrări de construcție realizate ilegal, prin urmare, potrivit reglementărilor art. 56^1 al Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul: „Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire”.
 
În 2019, Adam Liuță a mai obținut un Certificat de Urbanism pentru edificarea imobilului de 8 etaje.
 
Adam Liuță este asociat unic și administrator la LTA Mondial SRL, o firmă cu peste 100 de angajați și o cifră de afaceri de 220.618.828 lei. Mai este administrator la firma Vitis SA Babadag. A mai fost asociat sau administrator în firmele radiate: Costi Impex SRL, Das Venti SRL, Tasimir SRL, Turbiowind SRL și Vayu Power SRL.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Google Maps
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiţia imobiliară a lui Adam Liuţă, la mâna Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

29 Nov 2016 3653