Ce se construiește AM Business Development INC SRL supraetajează blocul pe care îl ridică la Ovidiu

 foto: Pexels Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei AM Business Development INC SRL, care dorește să dezvolte un proiect imobiliar în Ovidiu.
 
Este vorba „Modificare proiect autorizat cu AC nr.89/23.05.2022 pentru  „construire imobil locuinte colective D+P+4E cu servicii (spatiu birou la parter), amenajare parcare și spații verzi, împrejmuire teren” prin supraetajare cu un nivel (in limita a maxim 20% din suprafata construita desfasurata autorizata)”, amplasat în oraș Ovidiu, str.Nationala, nr.109, lot 1,  județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul investitorului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

AM Business Development INC SRL

 
Firma a fost fondată în anul 2018 și are sediul social în Ovidiu, pe strada Națională nr. 125A, județul Constanța. Asociați în firmă sunt Nicolae Costin Mociu – 25%, Adrian Mociu – 25%, Silviu Carabaș – 25%, Radu Adumitresi – 25%. Silviu Carabaș este administratorul societății. În anul 2021, firma a raportat un salariat, la o cifră de afaceri de 3,3 milioane lei, cu un profit de 1,3 milioane lei.
 
Radu Adumitresi apare și în firmele Elite Education Management SRL, Loufayee Investment SRL, Wellax Store SRL, Wellax Gear SRL și Chillax Store SRL. Silviu Carabaș este asociat unic în firma Estival Beach Bar SRL.

Citește și
Modificări în societatea A.M. Business Development Inc SRL!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în societatea A.M. Business Development Inc SRL!

26 May 2022 1461