Ce se construiește Ansamblu de locuințe pe strada Crișului din Constanța. Cine dorește să edifice

  • Primăria Constanța a emis un Certificat de Urbanism nou pentru societatea Sevindi Trans SRL
  • Firma apare radiată în datele RECOM
  • Documentul are o valabilitate de 12 luni, conform portalului municipalității
 
Primăria Constanța a emis un Certificat de Urbanism nou pentru societatea Sevindi Trans SRL, prin Asan Janer pentru construirea unui ansamblu rezidențial.
 
Mai exact, prin CU 2892 din data de 16 septembrie 2021, Sevindi Trans SRL, prin Asan Janer, dorește construirea unui ansamblu rezidențial pe strada Crișului, nr. 16. Mai exact, ansamblul ar urma să fie compus din 14 imobile P+1E+MP locuințe unifamiliale în regim cuplat și 5 imobile P+1E+MP locuințe unifamiliale în regim izolat, organizare de șantier și refacere împrejmuire teren.  
 
Documentul are o valabilitate de 12 luni, conform portalului municipalității.
 
Conform datelor Registrului Comerțului, Sevindi Trans SRL apare ca societate radiată. Firma a fost înființată în anul 2001, cu sediul în Valu lui Traian, județul Constanța. Asociat unic apărea Harun Reșit Sevindi, care mai este asociat în Amesi Star Expres SRL.
 
Amintim că la începutul lunii februarie 2015, Fiscul constănţean anunța că va organiza trei licitaţii pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţilor Sevindi Trans SRL, Eday Agrement SRL şi Alcor West SRL. Cele trei proceduri publice au avut loc pe data de 4 februarie, începând cu ora 13.00, la sediul AJFP Constanţa de pe bulevardul Tomis 312A. La vremea respectivă Asan Janer era administratorul societății Sevindi Trans SRL.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:

Două terenuri intravilane şi un spaţiu comercial, „vedetele“ licitaţiilor organizate de Fisc
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.