Ce se construiește Care este stadiul lucrărilor la blocul de șase etaje de pe bulevardul Aurel Vlaicu, ridicat de Franc Estate Development

  • Se lucrează intens la ridicarea imobilului de șase etaje de pe bulevardul Aurel Vlaicu
  • Investitor este Franc Estate Development SRL
 
Pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, la nr, 325C, societatea Franc Estate Development SRL ridică un imobil cu funcțiunea de locuințe colective. Pentru a realiza această investiție, pe 1 octombrie 2020 au început lucrările pentru desființarea unui imobil de pe teren.
 
Autorizația de desființare a fost eliberată pe 14 august 2020, iar termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este 1 octombrie 2021.
 
Totodată, pe 31 august 2020, a fost eliberată Autorizația de Construire nr. 1187, cu valabilitate de 48 de luni, pentru construirea unui imobil 2S+P+supantă+6E – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter. Lucrările au început anul trecut, pe 9 septembrie, termenul de finalizare fiind 8 septembrie 2024.
 

Alte investiții


Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare a proiectului imobiliar deținut de Franc Estate Development SRL.
 
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil 2S+P+mezanin+6E – locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier-cu condiția încadrării în Hmax=27m”, amplasat în municipiul Constanța, b-dul. Aurel Vlaicu nr. 235D, lot 1, județul Constanța.
 
Titular al proiectului este Franc Estate Development SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Pescărus nr. 49, județul Constanța.
 

Act de la Primăria Constanța

 
Primăria municipiului Constanța a emis un Certificat de Urbanism pentru firma Franc Estate Development SRL, care dorește să investească într-un imobil de 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Astfel, municipalitatea a emis Certificatul de Urbanism nr. 2785 din data de 7 septembrie 2020, pentru Franc Estate Development SRL, pentru următorul proiect: „ Construire imobil 2S+P+MEZANIN+6E - locuințe colective cu spații comerciale și servicii la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier cu condiția încadrării în Hmax = 27 metri”. Investiția urmează să fie ridicată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 325D, lot 1, municipiul Constanța.Valabilitatea documentației este de 12 luni.

 

Undă verde de la mediu

 
Amintim că Franc Estate Development SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru supraetajarea blocului de 8 etaje situat pe strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3 din municipiul Constanța.
 

Ulterior, APM Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modificare de proiect în curs de execuție autorizat cu A.C. nr. 921/12.06.2019 «Construire imobil S+P+8e – locuințe colective și împrejmuire teren» prin compartimentări interioare, refațadizare, amenajare terase circulabile și necirculabile și supraetajare cu un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20% din suprafața construită desfășurată conform Legii 50/1991, numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător autorizării, pentru realizare etaj 9 retras, împrejmuire teren și organizare de șantier“, amplasat în Constanța, strada Cpt. Aviator Alexandru Șerbănescu nr. 3.
 

Franc Estate Development SRL, în fișa Registrului Comerțului

 
Înmatriculată în anul 2015, Franc Estate Development SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 800 lei, integral vărsat, este compus din 80 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
 
Asociați persoane fizice sunt: Barbă Valentin, cu 32,5% din capitalul social, Mihăilescu Cristian, cu 33,75% din capitalul social, Barba Alexandru, cu 33,75% din capitalul social. Cei trei asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 1.028 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 941 lei. În 2019, societatea a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 20.391 lei, cu o pierdere de 54.139 lei.
 
Valentin Barbă mai este asociat în firmele ABV Alval General SRL, ABV Intertrade SRL, AB Venture Invest SRL, Hesperis Distribution Group SRL. Mihăilescu Cristian este asociat al societățiilor Franc Construct SRL, Trinity SRL. Alexandru Barbă mai este asociat în societățiile ABV Alval General SRL, AB Venture Invest SRL, Franc Construct SRL, Hesperis Distribution Group SRL.
 
Citește și:

Ce se construiește: Imobil de șase etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu. Franc Estate Development a primit undă verde de la mediu
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD a primit autorizație de construire pentru supraetajarea unui bloc

27 Feb 2024 749

Imobiliare Constanța Firma administrată de un consilier local PSD a primit autorizație de construire pentru un bloc de 6 etaje

24 Oct 2023 1400

Undă verde de la Mediu pentru firma administrată de un consilier local PSD. Va ridica un bloc de 6 etaje la Constanța

14 Jan 2023 1722

Ce se construiește Franc Estate Development ridică un nou bloc de șase etaje în zona Universității Ovidius

05 Mar 2022 1808

Ce se construiește Imobil de șase etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu. Franc Estate Development a primit undă verde de la mediu

04 Mar 2021 2003

Bloc de șase etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. Cine este investitorul

25 Nov 2020 2112

Franc Estate Development ridică un nou bloc pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. Act emis de municipalitate

10 Sep 2020 2991

Clădire de opt etaje ridicată de Franc Estate Development pe strada Aviator Alexandru Șerbănescu din Constanța, supraetajată

01 Apr 2020 2966

Franc Estate Development, act de urbanism pentru ridicarea unui imobil de şase etaje în municipiul Constanţa

07 Feb 2020 4795