Ce se construiește Două blocuri vor fi supraetajate, în Mamaia Nord! Cine sunt investitorii



Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru două proiecte imobiliare în Mamaia Nord pentru Mitriș Paul pentru Ibo Marina, Benfatto Luciano și Margareth Elisabeth.
 
Este vorba de  „MODIFICARE PROIECT ÎN CURS DE EXECUȚIE AUTORIZAT CU AC 102/24.03.2022 PRIN SUPRAETAJARE CU UN NIVEL ÎN LIMITA A 20% DIN SUPRAFAȚA DESFĂȘURATĂ CONFORM LEGII 50/1991 REZULTÂND IMOBIL P+5E”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, str.T1, nr.100, și „MODIFICARE PROIECT ÎN CURS DE EXECUȚIE AUTORIZAT CU AC 110/25.03.2022 PRIN SUPRAETAJARE CU UN NIVEL ÎN LIMITA A 20% DIN SUPRAFAȚA DESFĂȘURATĂ CONFORM LEGII 50/1991 REZULTÂND IMOBIL P+5E CU SPA”II COMERCIALE LA PARTER”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, str.T2, nr.57.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului din judeţul Tulcea, comuna Baia. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Conform memoriului de prezentare din 2021, când a fost depusă documentația pentru blocurile de patru etaje, prima unitate de pe strada T1 urma să aibă 30 de unități locative cu 1, 2 sau 3 camere, prevăzute cu băi și bucătării proprii. Totodată, proiectul propune amenajarea terenului rămas liber după finalizarea construcției, prevăzându-se realizarea de alei pietonale, locuri de parcare, împrejmuire, amenajare peisagistică cu plantări de arbuști, flori și gazon.
 
Al doilea amplasament, de pe strada T2 cuprinde 45 de unități locative cu 1, 2 sau 3 camere, prevăzute cu băi și bucătării proprii și cu două spații comerciale la parter.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
 
Undă verde pentru supraetajarea unui bloc de patru etaje ridicat de o firmă înființată anul trecut

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două blocuri vor fi supraetajate, în Mamaia Nord! Cine sunt investitorii

24 Oct 2022 1185