Ce se construiește Medicul constănțean de la Cladect Construct SRL continuă investițiile imobiliare. Documentația, depusă la APM Constanța

  • Costel Magdalen Nicolescu, de la Cladect Construct SRL continuă investițiile imobiliare
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță că a fost depusă documentația de către societatea Cladect Construct SRL pentru o nouă investiție imobiliară în Constanța.
 
Mai exact, este vorba de „Construire imobil locuințe colective S+P+3E, amenajare și împrejmuire teren”  propus a fi amplasat în Constnața, Str. Nespecificată, nr. cadastral 203903, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun.Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul societății care investește.
 
Investiția din Mamaia Nord
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa, recent, publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al societății Cladect Construct SRL, care dorește edificarea unui imobil de 12 etaje în Mamaia Nord.
 
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” este decizia instituției în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil S+P+12E+spații tehnice, spații comerciale la parter, locuințe sezoniere, apart-hotel”,  propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, b-dul Mamaia Nord, lot 1, nr. cadastral /CF 116560,  județul Constanta.


 
Proiectul are ca titular pe Bacula Iancu și Bacula Elena pentru Cladect Construct  S.R.L. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

   
Imobilul din Cartierul Compozitorilor

La începutul anului 2018, Cladect Construct SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului acord de mediu pentru proiectul „Modificare proiect autorizat conform A.C. nr. 152 din 21.02.2017 «Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren» prin supraetajare în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată şi amenajari interioare“, investiţie realizată pe strada Constantin Bobescu nr. 11 (fosta Parcela A703/5, lot 3+lot 4).

Pe terenul situat pe strada Constantin Bobescu nr. 11 se dorea supraetajarea în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată a imobilului S+P+3E+M, modificare aprobată prin autorizaţia de construire nr. 152 din 21.02.2017 - Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren. Imobilul este în proprietatea firmei SC Cladect Construct SRL.
 
Despre Cladect Construct SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2007, cu sediul social pe strada Constantin Bobescu, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Asociat unic este Costel Magdalen Nicolescu. El este și administrator al societății care se ocupă de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.

Pe anul 2019, firma a raportat 15 salariați, la o cifră de afaceri de 11.472.994 lei, cu un profit de 3.370.859 lei.

Costel Magdalen Nicolescu deține și un PFA pentru cabinetul medical individual.


PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Medicul constănțean care ridică un bloc de 12 etaje în Mamaia a primit acordul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește Medicul constănțean care ridică un bloc de 12 etaje în Mamaia a primit acordul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța

09 Jun 2021 1115

Ce se construiește Medicul care ridică un hotel de 12 etaje în Mamaia vrea să construiască și un bloc de trei etaje în Constanța

14 Apr 2021 2609

Ce se construiește Hotel de 12 etaje în Mamaia. Investitor este o societate controlată de un medic din Constanța

09 Apr 2021 2360

Supraetajările, în vogă la Constanţa Un bloc ridicat de Cladect Construct SRL pe strada Constantin Bobescu creşte pe verticală

03 Jan 2018 3501