Ce se construiește O firmă de consultanță din Ilfov ridică un imobil în sudul litoralului

  • Tehno-Consulting Solution SRL prin reprezentant Bălă Benian Gheorghe ridică un bloc la Jupiter, municipiul Mangalia
 
Tehno-Consulting Solution SRL prin reprezentant Bălă Benian Gheorghe a primit girul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța pentru investiția imobiliară propusă, în speță fiind vorba de proiectul „Construire apartamente de vacanță P+3E”
 
Proiectul va fi localizat pe strada Gala Galaction, numărul 35A, Jupiter, municipiul Mangalia. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 

Investiția imobiliară

 
Amplasamentul obiectivului este situat în zona Scoica Zodiac, Loc. Jupiter, Jud. Constanța. Prin prezentul proiect se dorește construirea unui imobil cu funcțiunea de apartamente de vacanță având regim de înălțime P+3E. Imobilul va avea 20 de unități locative. La finalizarea investiției, amplasamentul va fi refăcut în totalitate și se va realiza amenajarea a 4790,86 mp de spații verzi la sol constând în gazon. De asemenea se propune plantarea a 48 arbori.
 

  Tehno-Consulting Solution SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2011, având sediul social în orașul Pantelimon, pe strada Răscoalei, județul Ilfov. Asociat unic și administrator este Benian Gheorghe Bălă. Conform Confidas.ro, mai este asociat și administrator în alte două firme – Master Solutions Team SRL și Under Pressure Solutions SRL. Compania Tehno-consulting Solution a încheiat 121 contracte de achiziții publice în valoare totală de 15.371.391,42 lei.
 
Tehno Consulting Solution SRL a câștigat anul trecut un contractual cu Primăria Constanța. Municipalitatea a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II“.Valoarea totala a achiziției, fără TVA a fost de 294.469.68 lei. Străzile din zona peninsulară programate pentru reamenajare în cadrul proiectului menționat erau: intrare Dragon strada Plevnei, strada Mihail Kogălniceanu, strada Virtuţii, strada Dragoş Vodă, strada Ecaterina Varga, strada Negru Vodă, strada Vasile Ţurcanu, strada Poştei, strada Callatis, strada Doinei, strada C.A. Rosetti, strada Zambaccian, strada Sulmona, strada Orientului, strada Crângului, strada 9 Mai, strada Gheorghe Şonţu, strada Prof. Ion Cantacuzino, strada Teodorescu Valahu (Luntrei), strada Cristea Georgescu, strada Grigore Tocilescu, strada Horia, strada Constantin Brâncoveanu, strada Reiner Francisc, strada Basarabi, strada Traian (Judecătoria Constanţa), precum şi alei din zona delimitată de bulevardul Regina Elisabeta şi străzile Remus Opreanu, Reiner Francisc şi Cristea Georgescu, pavimentul de pe platforma statuii Anghel Saligny, trotuarele aferente străzii Traian, scara de acces din strada Termele Romane şi scara de acces spre bulevardul Regina Elisabeta.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

 
Citește și:

Cine va realiza proiectul tehnic de reabilitare a Peninsulei constănțene, etapa II-a

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie CNSC O nouă contestație a licitației pentru modernizarea şi reabilitarea drumurilor comunale și stradale din comuna Ghindăreşti, judeţul Constanţa

04 Oct 2023 1000

Asocierea de firme condusă de afaceristul Corneliu Dragomir a atacat la CNSC contractul de modernizare a drumurilor din comuna Ghindărești, județul Constanța

05 May 2023 1785

Tehno-Consulting Solution a câștigat contractul de îmbunătățire a mediului urban în cartierul Compozitorilor din Constanța

16 Nov 2021 3089

Cine va realiza proiectul tehnic de reabilitare a Peninsulei constănțene, etapa II-a

11 Dec 2020 3507

Licitație pentru servicii de consultanță în cadrul proiectului modernizare DJ 226, Corbu - Săcele - Istria - Mihai Viteazu (documente)

04 May 2020 3279

Contractul pentru sistematizarea pe verticală în municipiul Mangalia, atribuit unei societăți din Pantelimon (document)

02 Sep 2019 2667

Străzile din Răzoare, comuna Oltina, modernizate de societatea Tehno Consulting Solution SRL (document)

25 Apr 2019 2489

Ce străzi intră în reabilitare Reamenajarea zonei pietonale din centrul istoric al Constanţei pe mâna unei firme controversate

02 Apr 2019 2767