Ce se construiește Stadiul lucrărilor la blocul de opt etaje de pe bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanța

  • Dakonis Imobiliare SRL ridică un bloc de 8 etaje în zona Centrului de Scafandri din Constanța
  • Terenul pe care se ridică imobilul aparține lui Ilyus Edward Nedelcu, consilier județean din partea USR
  • Lucrările au fost deja demarate
 


Societatea Dakonis Imobiliar SRL a început lucrările la blocul de opt etaje, care este poziționat pe bulevardul 1 Mai, în imediata vecinătate a Stadionului Portul. Firma este controlată de Nedelcu Ilyus-Edward și Nedelcu Adina Lucia.
 
În „Galeria Foto” a materialului puteți vizualiza mai multe fotografii cu investiția la care face referire.
 
Amintim că Primăria municipiului Constanța a eliberat Autorizația de Construcire cu numărul 374 din data de 14 mai 2021 pentru Nedelcu Ilyus-Edward și Nedelcu Adina Lucia.
 
Este vorba de investiția de pe bulevardul 1 Mai nr. 44, din municipiul Constanța, unde investitorii doresc să construiască un imobil S+P+8E cu funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale la parter. Împrejmuirea terenului și organizarea de șantier va fi și ea efectuată. Investiția se va realiza pe societatea Dakonis Imobiliar SRL. Documentul are o valabilitate de 12 luni.  Astfel, blocul construit de Dakonis Imobiliar SRL se va face pe terenul consilierului județean USR Nedelcu Ilyus-Edward.
 
În noiembrie 2019, a avut loc consultarea publică privind investiția societății Dakonis Imobiliar SRL. Diferența față de atunci e că se propunea ca la subosol să exite două niveluri. Autorizația a fost emisă pe un singur nivel la subsol.
 
Investitorul va ridica pe bulevardul 1 Mai nr. 44, lângă Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 42, vizavi de Centrul de Scafandri, un imobil locuinţe colective P+8 etaj. Primăria Constanţa a emis, în acest sens, certificatul de urbanism nr. 2413 din data de 25.06.2018. La etajele 1-8 se propune amenajarea apartamentelor cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de până la 100 mp. La parter vor exista un spaţiu comercial cu acces separat din stradă, spaţii tehnice, spaţii de colectare a gunoiului menajer. Spaţiile verzi se vor amenaja atât la nivelul terenului, cât şi pe terasa circulabilă peste etajul 8. Accesul pietonal şi accesul auto se vor realiza din bulevardul 1 Mai.
 

Terenul este al consilierului județean Nedelcu

 
Terenul situat în bd. 1 Mai nr. 44 are o suprafaţă de 992 mp (potrivit actelor de proprietate şi măsurătorilor cadastrale), identificat cu nr. cadastral 246075, înscris în cartea funciară a UAT Constanţa, este proprietatea lui Ilyus-Edward Nedelcu şi a Adinei-Lucia Nedelcu conform actului de alipire autentificat  sub nr. 2588/27.10.2016 la Biroul individual notarial Bratu Daniel Dumitru. Terenul identificat cu nr. cadastral 246175 face obiectul contractului de asociere în participaţiune autentificat sub nr. 1563/10.07.2017 la Biroul individual notarial Bratu Daniel Dumitru.

 

Despre Dakonis Imobiliar SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2011, cu sediul social pe strada Poporului din Constanța. Capitalul social este de 5.700 lei. Asociați în firmă sunt Adam Pașata, cu o cotă de 40%, Cociu Pașata, cu o cotă de 30% și Nicoleta Pașata, cu o cotă de 30%. Cociu Pașata este administratorul firmei, care are ca activitate principală conform codului CAEN, „Dezvoltare imobiliară”.
 

În anul 2019, firma a avut 5 salariați, la o cifră de afaceri de 4.640.152 lei, cu un profit de 6.787.837 lei. În anul 2020, firma a raportat 4 salariați, la o cifră de afaceri de 4.743.905 lei, cu un profit de 201.721 lei.
 
Cociu Pașata mai este asociat cu 40% la Adamar Imobiliare SRL, alăduri de Adam Pașata (60%). Cel din urmă mai este asociat și în Padalact Pres SRL, unde deține 100%. Cociu Pașata a mai fost asociat și administrator în Paco Pro Investment SRL, Palex 97 SRL și Palex Prod SRL, toate trei fiind radiate.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă investiție anunțată de Dakonis Imobiliar SRL, la Constanța

11 Dec 2022 1426

Dakonis Imobiliare SRL a obținut autorizația de construire pentru blocul de pe bulevardul 1 Mai, pe terenul unui consilier județean

15 May 2021 3156