Ce se construiește Vival Serv SRL extinde spațiul comercial din Mamaia și îl supraetajează. Etajul va funcționa ca hostel

  • Vival Serv SRL, prin Nachiu Viorel, a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru o nouă investiție
  • Societatea va extinde și supraetaja chioșcul din Mamaia
  • La etaj va funcționa un hostel
 
Vival Serv SRL, prin Nachiu Viorel, a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de Urbanism pentru extinderea unui chioșc  și supraetajarea sa pentru a fi transformat în hostel.
 
Prin CU 1226 din data de 15 aprilie 2021, Vival Serv SRL, prin Viorel Nachiu, în zona Complex Bicaz din Mamaia, va supraetaja chioșcul, după ce îl va extinde. Etajul superior va avea funcțiunea de hostel.
 

Despre Vival Serv SRL

 
Societatea a fost înființată în 1994, având sediul social pe strada I.L. Caragiale, din municipiul Constanța. Capitalul social este de 100.000 de lei, iar asociați în firmă sunt Viorel Nachiu, cu o cotă parte de 50% și Danniela Nachiu, care deține 50% din societate. Ambii au funcția de administrator ai societății. „ Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun” este activitatea principală a societății, conform Registrului Comerțului.
 
Societatea are trei puncta de lucru – unul pe strada Unirii, din Constanța, unul pe strada I.L Caragiale, iar un al doilea în zona Complex Bicaz din Mamaia. În anul 2019, firma a avut 32 de salariați, la o cifră de afaceri de 7.716.139 lei, cu un profit de 318.258 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA35 agenți economici din Constanța au fost avizaţi pentru debranşare

17 Dec 2014 1942