Cine pregăteşte o investiţie imobiliară pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanţa

Pe strada Eduard Caudella din municipiul Constanţa continuă investiţiile imobiliare. SC Confort Decent SRL a solicitat şi a obţinut, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2424 din 07.08.2017, în vederea elaborării unui Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil locuire colectivă D+P+4e. Investiţia va fi realizată pe strada Eduard Caudella nr. 82.
 
Reamintim că societatea Confort Decent SRL intenţiona să ridice şi un bloc de patru etaje în Mamaia Sat. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil S+P+4e - locuinţe colective şi împrejmuire teren“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Pe amplasamentul studiat, beneficiarul intenţionează să realizeze un imobil cu funcţiunea de locuinţe colective cu un regim de înălţime de S+P+4E. Imobilul va avea o structură realizată din cadre de beton armat, cu stâlpi şi grinzi care se vor descărca pe terenul bun de fundare prin intermediul unui radier de beton. Vecinătăţile viitorului bloc sunt: la nord - proprietate privată, la est - strada M10; la vest - proprietate privată, la sud - strada M9.
 
Pe durata execuţiei investiţiei, se vor respecta toate normele aflate în vigoare pentru protecţia mediului. Deşeurile rezultate în urma execuţiei vor fi reciclate sau vor fi transportate în locuri special amenajate. Pe perioada execuţiei lucrărilor, se va avea în vedere: protecţia calităţii apelor; protecţia aerului (se va monta pe schela ce înconjoară faţadele clădirii plasă specială, pentru a preveni răspândirea în atmosferă a prafului provenit din procesul de execuţie); protecţia împotriva zgomotului şi vibraţiilor.

Despre Confort Decent SRL 

Confort Decent SRL a fost înmatriculată în anul 2017 şi are sediul social în Constanţa. Firma se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Fondatorul societăţii, cu un capital social de 200 de lei, este Gabriel Ciumacenco, din Constanţa, acesta fiind şi administratorul societăţii. Contactat telefonic, Gabriel Ciumacenco a refuzat să ne dea mai multe detalii despre viitoarea investiţie.
 
Citeşte şi:
 
O firmă înfiinţată la începutul anului ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Sat

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Eu

08 Aug, 2017 09:02

Stiam ca in cartierul Compozitorilor nu se mai acorda autorizatii de constructie pentru cladiri mai inalte de p + 2 ?!...

Articole asemanatoare

Constanța. Blocul cu 6 etaje care se va ridica pe strada Eduard Caudella colț cu Baba Novac a scăpat ieftin de consultarea publică (documente)

09 Sep 2020 1552

Un nou PUZ se află în dezbatere publică. Investiția se va realiza în cartierul Compozitorilor din municipiul Constanța! (documente)

18 Jul 2020 1446

PUZ-ul Confort Decent, administrată de Gabriel Ciumacenco, în dezbatere publică (documente)

03 Jul 2020 1228

Firma Confort Decent SRL va supraetaja blocul de două etaje, ridicat pe strada Mihail Jora din Constanţa

14 May 2020 899

Confort Decent SRL investește într-un imobil de două etaje pe strada Mihail Jora din Constanța

06 Dec 2019 1468

O firmă înfiinţată la începutul anului ridică un bloc de patru etaje în Mamaia Sat

10 May 2017 3535

Firmă de promovare imobiliară deschisă la Constanţa

10 Mar 2017 1387

Bikerii din ţară invadează Mamaia Seawolves Bike Fest VI aduce formaţii renumite, parada motoarelor şi multă adrenalină (galerie foto)

14 Jun 2013 2954

Sondaj Cat de importanta este masina, in ochii unei femei

29 Nov 2011 5088