Imobiliare

City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări. A fost emisă autorizaţia pentru organizarea de şantier

SC Constanţa Shopping City SRL, fosta NEPI Five Property Development SRL, cea care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie, continuă investiţiile la centrul comercial.
 
Primăria Constanţa a emis, pe data de 14 mai, Autorizaţia de construire nr. 530. Actul presupune „Organizare de şantier în cadrul City Park Mall Constanţa pentru proiectul Supraetajare corp parcare existent de la 2s la 2s+p+1e+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcarea nord, autorizat cu AC nr. 1636/10.11.2017“.
 
Autorizaţia de construire nr. 1636 din 10.11.2017, emisă de municipalitate pentru NEPI Five Property SRL, a presupus „Supraetajare corp parcare existent de la 2s la 2s+p+1e+terasă şi rampă rutieră de legătură cu parcarea nord“, pentru City Park Mall din parcul Tăbăcărie.
 
Adunarea Generală a Acţionarilor NEPI Five Property Development SRL din data de 29 ianuarie 2018 a decis schimbarea numelui societăţii în Constanţa Shopping City SRL.
NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială, în valoare de 10 lei, reprezentând 0,1% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenţa Covaşă, în calitate de reprezentant al administratorului, şi NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, deţinând 999 de părţi sociale, în valoare totală de 9.990 de lei, reprezentând 99,9% din capitalul social al societăţii, legal reprezentată de Mirela-Florenta Covaşă, în calitate de împuternicit, au decis, în unanimitate, schimbarea denumirii societăţii, din NEPI Five Property Development SRL în Constanţa Shopping City SRL, conform rezervării de denumire nr. 14205/15.01.2018, eliberată de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
 
O altă decizie se referă la revocarea unui reprezentant al administratorului persoană juridică NEPI Investment Management SRL. S-a aprobat revocarea mandatului de reprezentant al administratorului persoană juridică NEPI Investment Management SRL, respectiv mandatul de reprezentant al lui Adrian Chiriac. De asemenea, a fost aprobată descărcarea lui Adrian Chiriac de toate îndatoririle şi răspunderea pentru modul de administrare a societăţii, în numele NEPI Investment Management SRL, de la data numirii şi până la data revocării lui.
 
Asociaţii NEPI Five Property Development SRL au aprobat acordarea unei împuterniciri pentru Irina Albuşel, Maria-Alexandra Mocanu şi Cristiana-Georgeta Budileanu. Oricare dintre aceste persoane, în numele şi pe seama societăţii, vor putea reprezenta firma în toate procedurile legate de înregistrarea valabilă a prezentei hotărâri la Registrul Comerţului şi la orice alte instituţii şi autorităţi, dacă este cazul, fără a se limita la redactarea, semnarea, depunerea, îndreptarea oricăror erori materiale şi susţinerea, în numele societăţii, a oricăror cereri şi documente necesare înregistrării operaţiunilor mai sus menţionate, inclusiv, dar fără a se limita la actul constitutiv actualizat, şi vor putea primi orice documente în numele societăţii.
 
Citeşte şi:
 
Firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcăriei şi-a schimbat numele

SC NEPI Five Property Development SRL, certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vizat City Park Mall, din parcul Tăbăcărie

NEPI Five Property Development SRL are acordul municipalităţii. City Park Mall Constanţa va suferi noi modificări

Primăria Constanţa, undă verde pentru NEPI Five Property Development SRL. Ce va mai face firma care deţine City Park Mall
 
Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi administratori ai Constanţa Shopping City, societatea care deţine City Park Mall, au fost revocaţi

10 Dec 2018 1087

Modificări în Constanţa Shopping City, firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcărie. Ce s-a stabilit

05 Oct 2018 3078

Blestemul investiţiei City Park Mall din Constanţa Tot felul de probleme la centrul comercial ridicat în parcul Tăbăcărie pe vremea lui Radu Mazăre (galerie foto)

07 Aug 2018 7356