Comagra SRL investește într-o bază pentru activități recreative și de agrement în stațiunea Neptun

  • Comagra SRL investește într-un centru de agrement la Neptun

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiția imobiliară a societății Comagra SRL, la Neptun, la Complex Romanța.

„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: Construire și Dotare Bază pentru Activități Recreative și de Agrement în Stațiunea Neptun, Complex Romanța, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, Neptun, Complex Romanța, lot 1/2, județul Constanța, titular fiind Comagra SRL, prin administrator Mușat Elena, cu sediul în municipiul Constanța, aleea Brândușelor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, strada Unirii, în zilele de luni - joi, între orele 8-16:30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Amintim că, în 2019, societatea Comagra SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare necesar pentru elaborarea unui plan urbanistic zonal în vederea modificării indicatorilor urbanistici şi construirii Grand Marina + complex hotelier. Obiectivul propus prin prezentul PUZ este situat în judeţul Constanţa, Năvodari, incinta Port Midia, parcela 38, str. Depozitelor, nr. FN. Suprafaţa totală a terenului ce a generat documentaţia este de 136.616 mp / 13,6616 ha, conform Certificatului de Urbanism nr. 1479 din 07.12.2018, şi este compusă din: 132.446 mp / 13,2446 ha teren închiriat de la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa şi 4.170 mp / 0,417 ha teren aflat în proprietate.


Citește și

Proiectul Midia Grand Marina. Năvodărenii vor avea parte de un club de yachting, mall şi zone de divertisment (document)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Puteți considera că este în sfera mea de interese. Se petrece un abuz” Ce spune Dumitrache despre rezilierea de către CNAPMC a contractului din Portul Midia? E vizată Comagra SRL!

14 Feb 2023 2659

Cine se va ocupa de deșeurile menajere de la Penitenciarul Poarta Albă! (DOCUMENT)

27 Jul 2022 1347

Undă verde de la Mediu pentru construirea complexului hotelier Midia Grand Marina

09 Jun 2021 5302

Proiectul Midia Grand Marina. Năvodărenii vor avea parte de un club de yachting, mall şi zone de divertisment (document)

17 Oct 2019 6091