Complexul Calipso din stațiunea Venus, supraetajat. Investitorul, Club Calipso SRL, a solicitat acord de mediu


Club Calipso SRL, cu sediul în municipiul Mangalia, stațiunea Venus, va recompartimenta și supraetaja Complexul Calipso din stațiunea Venus.


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere, recompartimentare și supraetajare complex hotelier existent, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism“, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, stațiunea Venus, Complex Calipso.


Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mun. Constanța. De asemenea, observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 

Club Calipso SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2000, Club Calipso SRL are sediul în stațiunea
Venus, municipiul Mangalia. Capitalul social subscris de 3300 lei, integral vărsat, este compus din 330 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Bodnăraș Emil, cu 93,9394% din capitalul social, și Bodnaraș Ana, cu 6,0606% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare este Bodnaraș Ana.
În anul fiscal 2017, societatea cu 9 salariați a raportat un profit de 181675 lei și o cifră de afaceri de 800.256 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 177-895 lei, 9 salariați, cifră de afaceri de 1107.635 lei.


Citește și:

Răspunsul primit de Dinamic Trading Star SRL de la Primăria Constanța privind PUZ-ul unui teren situat în Palazu Mare


Raportul consultării publicului privind PUD-ul inițiat de Reinvent Development SRL pentru terenul de lângă biserica „Sfântul Nicolae“, publicat de Primăria Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.