Constănţenii, invitaţi să depună observaţii la Agenţia de Mediu Clădire veche, situată în zona istorică a municipiului Constanţa, transformată în hotel

Omul de afaceri Paul Ţiţei vrea să modifice o clădire veche situată în zona peninsulară a municipiului Constanţa, strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989 nr. 27. Este un imobil aflat în stare de degradare. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Reabilitare construcţie existentă şi schimbarea destinaţiei în alimentaţie publică şi cazare”, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, strada Revoluţiei 22 din Decembrie 1989.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare construcţie existentă şi schimbarea destinaţiei în alimentaţie publică şi cazare”.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.02.2020.
 
Reamintim că, pe data de 25.06.2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 2148 - „Reabilitare şi extindere construcţie existentă cu destinaţia de alimentaţie publică şi cazare“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Paul Țiţei este asociat în Agave Turism Palaz SRL, Biowin Development SRL, Hestia Constructii Montaj SRL, Instal Fix SRL, Olimp Summer Village SRL şi în firma radiată Dobrogea Media Vision SRL (pe care a funcţionat televiziunea constănţeană CTV).
 
Citeşte şi:
 
Cum va arăta imobilul ridicat de Reinvent Development în zona istorică a municipiului Constanţa (document)

Vila Ştirbey din staţiunea Mamaia va intra în reabilitare. Investitorul, Metfor Travel, a solicitat acord de consultare publică (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 726

Constanța Una dintre cele mai frumoase clădiri istorice de pe strada Revoluției 1989, Casa Virgil Moceanu, va fi reabilitată (GALERIE FOTO)

17 May 2022 3968