Constantin Chimișliu, de la Biochem, răspuns cu privire la blocul de 6 etaje de pe strada Prelungire Bucovinei din Constanța

  • Constantin Chimișliu, din topul milionarilor din România, ridică un imobil de 6 etaje la Constanța
  • El trebuie să efectueze evaluarea impactului asupa mediului înainte de obținerea de alte documente
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul lui Constantin Chimișliu, în Constanța.
 
Agenția a decis că „este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire imobil 2S+P+5E+6 retras cu funcțiunea de birouri și locuințe, împrejmuire teren și amenajări peisagere”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Prelungirea Bucovinei, nr. 1G.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Conform Confidas.ro, Constantin Chimșliu se regăsește în următoarele societăți: Biochem 91 Kimi SRL, Biochem Creditare IFN SA, Terrainvest SRL și Spectrum Agro SRL, toate din Constanța.
 
Amintim că în 2019 scriam că în Topul Capital al milionarilor, pe locul 155, se afla familia Chimişliu. Averea lor a crescut la 38-40 de milioane de euro faţă de anul 2018. Compania Biochem este un nume cu rezonanţă pe piaţa agriculturii, firma fiind înfiinţată în 1991 de către Constantin Chimişliu. Acum, acţionari majoritari sunt fiul lui, Bogdan, şi soţia lui.


Virginia şi Bogdan Chimişliu au înfiinţat în anul 1991 Biochem, în prezent una dintre firmele de top pe piaţa de distribuţie de produse pentru protecţia plantelor, seminţe şi soluţii pentru agricultura bio.

Atât Bogdan Ştefănel Chimişliu, cât şi Virginia, Constantin sau Gabriel Chimişliu au mai multe afaceri care merg strună.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursă foto: pixabay.com
 
Citește și

Schimbări importante în Biochem Organics SRL! Printre asociați, unul dintre cei mai bogaţi români

 
   
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Omul de afaceri Constantin Chimișliu se poate apuca de construcția blocului de șase etaje din Constanța!

11 Feb 2023 3323

Undă verde pentru blocul de șase etaje ridicat de Constantin Chimișliu la Constanța

28 May 2022 1714

Ce se construiește Dezbatere publică pentru investiția omului de afaceri Constantin Chimișliu

15 Mar 2022 1858